Lokan ja Porttipahdan tekojärvien asuntovaunupaikat

Kunta vuokraa asuntovaunu- ja asuntoautopaikkoja Lokan ja Siltaharjun kalasatamista.

Siltaharjun kalasatama sijaitsee Porttipahdan tekojärven rannalla valtatien E75 (Nelostie) tuntumassa (os. Siltaharjuntie 133, 99600 Sodankylä). Satama-alueella on vuokrattavana 15 sähköllä varustettua vaunupaikkaa pidempiaikaiseen käyttöön ja kuusi vaunupaikkaa lyhytaikaiseen matkailupysäköintiin.

Lokan kalasatamassa Lokan tekojärven rannalla (os. Lokka-Mäntypääntie 47, 99645 Lokka) on vuokrattavana pidempiaikaiseen käyttöön 12 sähköllä varustettua vaunupaikkaa.

Sekä pitkä- että lyhytaikaisia vaunupaikkoja voi vuokrata ympäri vuoden.

Virkistyskalastajat voivat ostaa kunnan ylläpitämistä jäähuoneista jäähilettä. Sekä Lokan että Siltaharjun satamien kalahalleissa on jäähuoneet. Jäämaksu on 5 euroa, ja se maksetaan tekstiviestillä. Tarkempi ohjeistus kohteessa.

 

Pitkäaikainen käyttö

Pidempiaikaiseen käyttöön tarkoitetun vaunupaikan voi vuokrata joko viikoksi (50 e / vko), kuukaudeksi (100 e / kk), puoleksi vuodeksi (300 e / 6 kk) tai vuodeksi (500 e / vuosi). Vaunupaikan lisäksi vuokralaiselta peritään sähkö kulutuksen mukaisesti.

Vaunupaikan vuokra ja sähkö laskutetaan vuokralaiselta sopimuksen mukaisesti, joko kerran tai kahdesti vuodessa. Nämä asuntoauto- ja vaunupaikat vuokrataan Sodankylän kunnan neuvonnasta, josta voi myös tiedustella vapaita paikkoja.

Ota yhteyttä neuvontaan: puh. 0400 618 870 tai neuvonta@sodankyla.fi.

 

Lyhytaikainen matkailupysäköinti

Siltaharjun kalasataman lyhytaikaiseen matkailupysäköintiin tarkoitetut vaunupaikat varataan paikan päällä tekstiviestiohjauksella. Tekstiviestin avulla vaunupaikalle saa kytkettyä sähköt 24 tunnin ajaksi. Palvelu maksaa 20 euroa. Tarkemmat varausohjeet voi tarkistaa Siltaharjun opastaulusta (pdf) tai Siltaharju-sivustolta.

 

Löydät kala- ja venesatamien sijainnit Infogis-karttapalvelusta.