Lokan ja Porttipahdan tekojärvien asuntovaunupaikat

Kunta vuokraa asuntovaunu- ja asuntoautopaikkoja Lokan ja  Siltaharjun kalasatamista.

Siltaharjun kalasatama sijaitsee valtatie E75 tuntumassa ( Siltaharjuntie 133, 99600 Sodankylä). Satama-alueella on 15 kpl sähköllä varustettua vaunupaikkaa vuokrattavana pidempiaikaiseen käyttöön sekä kuusi vaunupaikkaa lyhytaikaiseen matkailupysäköintiin. Lokan kalasatamassa ( Lokka-Mäntypääntie 47, 99645 Lokka) on vastaavasti 12 kpl sähköllä varustettua vaunupaikkaa vuokrattavana pidempiaikaiseen käyttöön.

Sekä pitkä- että lyhytaikaisia vaunupaikkoja voi vuokrata ympäri vuoden.

Pidempiaikaiseen käyttöön tarkoitetun vaunupaikan voi vuokrata joko viikoksi (50 e / vko), kuukaudeksi (100 e / kk), puoleksi vuodeksi (300 e / 6 kk) tai vuodeksi (500 e / vuosi). Vaunupaikan lisäksi vuokralaiselta peritään sähkö kulutuksen mukaisesti. Vaunupaikan vuokra ja sähkö laskutetaan vuokralaiselta sopimuksen mukaisesti, joko kerran tai kahdesti vuodessa. Nämä asuntoauto- ja vaunupaikat vuokrataan Sodankylän kunnan neuvonnasta, josta voi myös tiedustella vapaita paikkoja. Neuvonnan yhteystiedot: p. 0400 618 870, neuvonta@sodankyla.fi.

Lyhytaikaiseen matkailupysäköintiin tarkoitetut vaunupaikat varataan paikan päällä tekstiviestiohjauksella. Tekstiviestin avulla vaunupaikalle saa kytkettyä sähköt 24 tunnin ajaksi. Palvelu maksaa 20 euroa. Tarkemmat varausohjeet voi tarkistaa paikan päällä opastaulusta.
Virkistyskalastajat voivat ostaa jäähilettä kunnan ylläpitämistä jäähuoneista. Sellaiset sijaitsevat sekä Lokan että Siltaharjun satamien kalahalleissa. Jäämaksu on 5 euroa, ja se maksetaan tekstiviestillä. Tarkempi ohjeistus kohteessa.

Tästä näet kala- ja venesatamat Infogis-karttapalvelussa.