Ohjeet tapahtumajärjestäjille

Kunnan kulttuuripalvelut tukee tapahtumien järjestämistä Sodankylässä. Tapahtumajärjestäjä on kuitenkin itse vastuussa tapahtumansa viestinnästä ja markkinoinnista. Lue täältä ohjeet.

Tapahtuman järjestäjä vastaa tapahtumansa (esim. konsertti tai näytelmä) viestinnästä ja markkinoinnista (ml. tapahtuman juliste) itse.

Kunta auttaa viestinnässä ja markkinoinnissa välittämällä tietoa eteenpäin. Lisäksi kunta laatii tukemistaan ja järjestämistään kulttuuritapahtumista koosteita, joita se julkaisee omissa kanavissaan. Kunnan kotisivuilla näytetään Sodankylän alueen tapahtumia, jotka viety Tapahtumien Lappi -kalenteriin.

 

Jos haluat, että kunta huomioi tapahtumasi omassa viestinnässään, toimi näin:

  1. Tee tapahtumailmoitus Tapahtumien Lappi -kalenteriin. Ohjeet kalenterin käyttöön löydät kotisivuiltamme.
  2. Toimita kulttuurikoordinaattorille tapahtumastasi hyvissä ajoin tarvittavat tiedot (tapahtuman nimi, aika ja paikka sekä pääsylipun hinta) sekä esittelyteksti, jota kunta voi käyttää tiedotuksessaan. Kunnalla on oikeus muokata tekstejä.
  3. Toimita kulttuurikoordinaattorille tapahtumasta myös kuvamateriaalia (vähintään yksi kuva). Kunnalla on tarvittaessa oikeus muokata kuvia sopivaan formaattiin.
  4. Jos haluat, että kunta jakaa tapahtumasi postauksia omilla somekanavillaan, muista tägätä postaukseen @munsodankyla ja/tai @visitsodankyla.
  5. Jos haluat saada tapahtumasi ilmoituksen kunnan infonäytöille, toimita ilmoitus koossa 1920 x 1080 px (sama kuin Facebook-tapahtuman kansikuva). Muistathan, että infonäytölle tulevassa ilmoituksessa ei saa olla liikaa tekstiä.
  6. Muista ilmoittaa kulttuurikoordinaattorille kaikista tapahtumaasi koskevista muutoksista.