Tapahtuma-avustukset

Sodankylän kunta jakaa vuosittain tapahtuma-avustuksia sodankyläläisille tapahtumille.

Tapahtuma-avustusten kriteerien perustana on priorisoida tapahtumatuki yleisötapahtumille, joilla on aluetaloudellisia vaikutuksia, sisältö kiinnostava, kohderyhmä on selkeä ja joiden markkinointi ja viestintä edesauttaa koko kunnan imagoa ja näkyvyyttä paikallista näkyvyyttä laajemmin.

Tukea hakevan tapahtuman on oltava avoin, kasvava yleisötapahtuma Sodankylän kunnan alueella. Avustuksen myöntämisessä kiinnitetään huomiota tapahtuman merkittävyyteen. Tukea saava tapahtuma velvoitetaan huolehtimaan Sodankylän kunnan näkyvyydestä tapahtumassaan ja tapahtuman markkinointimateriaaleissa.

Tapahtuma-avustuksia voivat hakea Sodankylän kunnan alueella toimivat yhdistykset, joilla on Y-tunnus. Tarkemmat hakuehdot löydät vapaa-ajan palvelujen avustusohjeista (alla tiedostoissa).

Tapahtuma-avustusten hausta ja hakuohjeista kerrotaan kunnan nettisivuilla, kun hakeminen on ajankohtaista. Myöhästyneitä tai olennaisesti puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Vuoden 2023 tapahtuma-avustusten hakuaika päättyi 28.2.2023.