Ilmoita tapahtumastasi Tapahtumien Lappi -kalenterissa

Sodankylän alueen tapahtumat, jotka on lisätty Tapahtumien Lappi -kalenteriin, näkyvät myös kunnan kotisivuilla. Kannustamme kaikkia tapahtumien järjestäjiä ottamaan kalenterin käyttöön.

Tapahtumien Lappi -kalenteriin lisätyt tapahtumat näkyvät paitsi Tapahtumien Lappi -verkkosivuilla myös kunnan kotisivuilla tapahtumissa ja Sompio-lehden Tapahtumien Lappi -palstalla.

Sodankylän kunta ei ylläpidä omaa erillistä tapahtumakalenteria vaan näyttää omilla verkkosivuillaan Tapahtumien Lappi -kalenteriin lisättyjä Sodankylän alueen tapahtumia. Kalenteria ylläpitää Hilla Group Oyj.

Tapahtumien lisääminen Tapahtumien Lappi -kalenteriin on maksutonta. Ensimmäisellä kerralla tapahtumailmoittajan täytyy rekisteröityä palveluun.

Ohjeita Tapahtumien Lappi -kalenterin käyttöön

  1. Luo käyttäjätili: Ensimmäisellä kerralla rekisteröidy palveluun luomalla oma henkilökohtainen käyttäjätili.
  2. Luo tapahtumajärjestäjän profiili: Luo seuraavaksi vähintään yksi järjestäjäprofiili. Järjestäjäprofiili on esimerkiksi yrityksen, yksikön, yhteisön, seuran tai yhdistyksen profiili, jonka nimissä julkaiset tapahtumasi. Voit luoda käyttäjätunnuksellasi niin monta järjestäjäprofiilia kuin on tarve. Jos siis hallinnoit ja edustat useampaa seuraa, voit luoda omalla käyttäjätunnuksellasi jokaiselle seuralle oman järjestäjäprofiilin.
  3. Luo tapahtuma: Kun olet luonut vähintään yhden järjestäjäprofiilin, voit aloittaa tapahtumien luomisen.

Tekninen tuki: info.tapahtumat@hillagroup.fi

Muita tiedotteita