Infoa 130-vuotisjuhlavuodesta

Lue täältä lisää 130-vuotisjuhlavuodesta ja juhlavuoden logosta. Löydät täältä myös yhteystietomme.

Sodankylä täyttää tänä vuonna 130 vuotta. Kunta panostaa juhlavuoteen ja haluaa aktivoida kuntalaiset, yhdistykset, yritykset ja muut toimijat mukaan toteuttamaan juhlavuoden ohjelmaa ja juhlimaan yhdessä 130-vuotiasta Sodankylää.

Juhlavuosi näkyy kunnan kotisivuilla, jonne avataan oma juhlavuoden teemasivu www.sodankyla.fi/sodankyla130. Juhlavuoden tapahtumista ja muista sisällöistä viestitään kunnan somekanavissa:

 

Juhlavuoden logo

Juhlavuoden logosuunnittelun pohjana käytettiin marraskuussa 2022 järjestettyä logosuunnittelukilpailua, josta ei löytynyt varsinaista voittajaa. Kilpailutöiden inspiroimana juhlavuoden logon suunnitteli Sodankylässä asuva designer Emma Penttinen. Logossa yhdistyvät juuret, sydän ja lähiruoka (nauris). Logosta on eri värivaihtoehtoja, ja sitä voi käyttää eri tavoin, joko itsenäisesti tai yhdessä Sodankylä-tekstin kanssa.

Sodankylä 130 vuotta -tapahtumakalenterissa mukana olevien tapahtumien järjestäjät voivat pyytää logoa käyttöönsä lähettämällä sähköpostia kunnan viestinnän asiantuntijalle Liisa Kuittiselle, liisa.kuittinen@sodankyla.fi.

 

Juhlavuoden hastagit

Käytä sosiaalisen median viesteissä tunnuksia #sodankyla130 ja #sodankylä130.

Lisäksi viesteissä saa käyttää muita Sodankylän tunnuksia: #munsodankylä, #munsodankyla, #miesydänsodankylä, #sodankylä, #visitsodankyla, #visitsodankylä

 

Ota yhteyttä juhlavuoteen liittyvissä kysymyksissä

Juhlavuoden viestintä:
Liisa Kuittinen
viestinnän asiantuntija
puh. 040 801 9445
liisa.kuittinen@sodankyla.fi