REDU Sodankylässä

Sodankylän toimintayksikössä voit opiskella kaivos-, rakennus-, sote- ja sähköalaa ja liiketoimintaa sekä TELMA- ja TUVA-koulutuksia.

REDU Sodankylä maastossa liikkumista tunturissa

Lapin koulutuskeskus REDUn Sodankylän toimintayksikkö tarjoaa monialaisesti ammatillista koulutusta. Eri alojen oppimisympäristöjä on monipuolisesti, ja opiskelijoita on noin 250.

Tarjolla on perustutkintoja, ammattitutkintoja sekä erikoisammattitutkintoja. Lisäksi voit opiskella yksittäisiä tutkinnon osia ja erillisiä kortti- ja lyhytkoulutuksia. Kaikkia aloja voit opiskella myös oppisopimuksella. Opiskelun voit suorittaa oman aikataulun mukaisesti, myös kaksoistutkinnon. Tällä hetkellä haussa olevat koulutukset löytyvät koulutuskalenterista.

Toimimme aktiivisessa yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Tämän ansiosta opiskelijat pystyvät luomaan hyviä työelämäyhteyksiä jo opintojen aikana. Iso osa opiskelusta tapahtuu työelämässä aidoissa työtehtävissä ja työympäristöissä, koulutussopimuksella tai oppisopimuksella. Suurin osa työllistyy opintojen aikana syntyneen verkoston avulla. REDUssa on mahdollista kartuttaa myös kansainvälistä kokemusta ja osaamista opiskelujen aikana.

Monipuolisia oppimisympäristöjä täydentävät alueen yritysten lisäksi erilaiset työmaat sekä Lapin ainutlaatuinen luonto. Luostotunturiin ja Sompion matkailualueille on alle tunnin ajomatkat. Luonnon ainutlaatuisuutta korostavat myös lähialueilla olevat Pyhä-Luoston ja Urho Kekkosen kansallispuistot.

 

Sodankylän toimintayksikössä voit opiskella

  • kaivosalaa
  • liiketoimintaa
  • rakennusalaa
  • sosiaali- ja terveysalaa
  • sähkö- ja automaatioalaa
  • työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa koulutusta (TELMA)
  • tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta (TUVA)

Lapin koulutuskeskus REDU, Sodankylän toimintayksikkö

Opintotoimisto ja ravintola sijaitsevat Kaarrostiellä.

Osoite Kaarrostie 12, 99600 Sodankylä
Puhelin 0400 257 863