Nuorten kesätyöt

Sodankylän kunnan kesätöiden ja kesätyöseteleiden hakuaika on keväisin. Keväällä 2022 kunnan järjestämiä kesätöitä pystyivät hakemaan vuosina 2002-2006 syntyneet sodankyläläisnuoret. Kesätöiden haku tapahtuu ilmoitettuun aikaan Kuntarekryn kautta.

Kysy lisää

Sodankylän kunnan työllisyydenhoidon yksikkö
Puh. 040 684 5724

Merja Laakkonen
Työnsuunnittelija
merja.laakkonen@sodankyla.fi

Kesätöiden haku tapahtuu Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kesätyöpaikat tulevat hakuun keväällä. Hakuilmoitukseen voi merkitä toiveen, mistä yksiköstä toivoo ensisijaisesti töitä. Työsuhteen pituus on yksi kuukausi (kesä- tai heinäkuu), ja palkka on 650 euroa. Sodankylän kunta pyrkii työllistämään mahdollisimman monta nuorta määrärahojen puitteissa.

Kesällä 2022 kunta tarjosi kesätöitä seuraaviin tehtäviin

  • Ateria- ja puhtauspalvelut: ruuan valmistukseen ja astiahuoltoon liittyvät tehtävät kunnan eri toimipisteissä, siivouksessa avustaminen kunnan eri yksiköissä.
  • Liikunta-ja vapaa-aikapalvelut: museoavustajan tehtävät, etsivä nuorisotyö, uimakoulussa avustavat tehtävät, työpajatoiminta.
  • Toimitilapalvelut: kiinteistöjen huoltotöiden avustaminen, viheralueiden kunnossapito, nurmikon leikkaus, maalaustyöt.
  • Kirjastopalvelut: muun muassa aineiston järjestelytehtävät.
  • Varhaiskasvatus: lasten perushoidossa avustaminen ja eri toiminnoissa mukana oleminen / avustaminen.
  • Hoiva-avustajan tehtävät: ikäihmisten palveluiden sekä kehitysvammapalveluiden asiakkaiden avustaminen esim. ruokailuissa, ulkoilutuksessa, keskusteluseurana, myös pienimuotoiset siivoustehtävät.