Sodankylä juhlii tänä vuonna isosti – 130-vuotisjuhlasivusto aukesi

Sodankylän kunta täyttää tänä vuonna 130 vuotta. Pääjuhlaa vietetään syyskuussa, mutta juhlinta käynnistyy jo nyt. Tutustu juuri avautuneeseen juhlasivustoomme ja tule mukaan juhlimaan kanssamme!

Juhlavuosi 130 vuotta, kuvassa logo

Pääjuhlaa vietetään Sodankylässä syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, mutta 130-vuotisjuhlat näkyvät kunnassa jo keväällä, kun eri tapahtumajärjestäjät toteuttavat omia tapahtumiaan Sodankylä 130 v -juhlavuoden hengessä.

Juhlavuosi näkyy myös kunnan nettisivuilla, jonne on avattu Sodankylä 130 v -juhlasivusto. Löydät sen osoitteesta www.sodankyla.fi/sodankyla130.

Juhlavuoden nettisivustoa päivitetään ja sisältö karttuu vuoden kuluessa. Mukana sivustolla on esimerkiksi juhlavuoden tapahtumakalenteri, jonka tiedot tarkentuvat vuoden edetessä. Muutokset kalenteriin ovat siis mahdollisia. Tapahtumajärjestäjiä pyydetään ilmoittamaan ajankohtaiset tapahtumatiedot kunnan viestinnän asiantuntijalle Liisa Kuittiselle, joka päivittää kalenteria.

Sivustolta löydät myös sodankyläläisten tarinoita. Ensimmäisenä tarinansa jakavat 130-vuotiaan Sodankylän vanhin asukas Kalle Sukuvaara sekä paluumuuttaja Uni Ojuva. Tarinapankki karttuu juhlavuoden kuluessa.

Juhlasivustolla kerromme myös juhlavuoden logosta, jonka on suunnitellut sodankyläläinen Emma Penttinen. Voit myös perehtyä sivustolla Sodankylän kuntahistoriaan.

 

Lisätiedot:

Liisa Kuittinen, viestinnän asiantuntija, liisa.kuittinen@sodankyla.fi, puh. 040 801 9445

Muita tiedotteita