Kenelle 130-vuotiaan Sodankylän kunnan kulttuuripalkinto ja nuorten kulttuuristipendit?

Sodankyläläiset kulttuuriyhdistykset voivat tehdä ehdotuksia kunnan kulttuuripalkinnon ja -stipendien saajiksi. Hyvinvointi- ja sivistyslautakunta valitsee niiden saajat kokouksessaan 16.11.

Sodankylä 130 vuotta juhlaviikonlopun banderolli

Kuka sodankyläläinen ansaitsisi tulla tunnustetuksi työstään kulttuurin hyväksi Sodankylässä? Entä ketkä nuoret taiteenharrastajat pitäisi palkita tänä vuonna stipendein?

Tätä hyvinvointi- ja sivistyslautakunta tiedustelee jälleen sodankyläläisiltä kulttuuriyhdistyksiltä ja kulttuurin toimijoilta, kun se etsii saajaa sekä tämän vuoden kulttuuripalkinnolle että nuorten kulttuuristipendeille. Lautakunta valitsee niiden saajat kokouksessaan 16.11. Ehdotukset pitää jättää kirjallisesti to 9.11. kello 16 mennessä.

Palkinnot jaetaan perinteiseen tapaan kunnan itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.

Kunnan kulttuuripalkinto on tunnustus erityistä ansiota saavuttaneesta työskentelystä kulttuurin hyväksi Sodankylässä. Nuorten kulttuuristipendien tarkoituksena on puolestaan kannustaa ja innostaa ansioituneita ja lupaavia nuoria taiteenharrastajia ja -harjoittajia. Nuori taiteenharjoittaja voi olla esimerkiksi taidekoulusta valmistunut, uransa alussa oleva taiteilija.

 

Ehdotukset kulttuuripalkinnon ja kulttuuristipendien saajiksi osoitetaan sivistyslautakunnalle ja lähetetään 9.11.2023 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@sodankyla.fi tai postitse osoitteeseen Sodankylän kunta / Sivistyslautakunta, PL 60, 99601 Sodankylä.

Muita tiedotteita