Uusi asiointiliikenneyhteys Luostolta Sodankylään

Luoston ja Sodankylän välillä käynnistyy 16. maaliskuuta asiointi- ja palveluliikenne. Kuljetus järjestetään kerran viikossa. Asiointipäivä on torstai.

Hyvinvointi- ja sivistyslautakunta on kokouksessaan 16.2.2023 käsitellyt kuntalaisaloitteen koskien asiointiliikenteen järjestämistä Luosto–Sodankylä–Luosto-välille.

Sivistyslautakunnan päätöksen mukaisesti Luoston ja Sodankylän välillä käynnistyy maaliskuussa viikoittainen asiointi- ja palveluliikenne. Kuljetus järjestetään torstaisin. Lähtö Luostolta on aamulla klo 9, ja asiointiaika Sodankylässä on kaksi tuntia. Kyyti kulkee reittiä Luosto–Alakitinen–Aska–Sodankylä.

Liikennöitsijänä toimii 16.3.–31.7.2023 Taksipalvelu Markku Immonen (puh. 045 634 6868). Kyytiin tulee ilmoittautua viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Huom. Linja ajetaan vain, jos siihen on ilmoittautuneita!

Luoston ja Sodankylän välinen asiointiliikenne kilpailutetaan osana hyvinvointi- ja sivistyspalveluiden kuljetuskilpailutusta kevään 2023 aikana siten, että uusi sopimus astuu voimaan 1.8.2023 alkaen.

 

Kaikille avointa liikennettä

Sodankylän kunnan palvelu- ja asiointiliikenne on itsenäisesti liikkuvien asiakkaiden asiointikuljetusta. Liikenne kulkee ennalta sovittua reittiä ja noudattaa sovittuja aikatauluja. Kyyti tulee tilata liikennöitsijältä viimeistään edellisenä päivänä klo 16.

Yhteystiedot ja aikataulut löydät täältä sekä alta tiedostoista.

Kyytimaksu on 6 euroa suuntaansa. Maksu maksetaan liikennöitsijälle.

Muita tiedotteita