Jalkapallokenttä sai uuden nurmen – urheilupuistossa tapahtuu nyt paljon

Sodankylän urheilupuistossa askaroidaan parhaillaan paitsi jalkapallokentän myös heittopaikkojen, kuntoportaiden ja skeittipuistonkin parissa. Jalkapallokentän uusi tekonurmi on nyt paikoillaan.

Jalkapallokenttä, saneeraustyöt, kuva: Marko Keinonen, Sodankylän Työpaja, Mediapaja
Sodankylän Mediapajan Marko Keinonen kuvasi jalkapallokentän uuden tekonurmen 22.8.2023 dronekamerallaan.

Jalkapallokentän saneeraustyöt etenevät, ja uusi tekonurmi on saatu asennettua paikoilleen. Jäljellä on vielä reuna-alueiden viimeistelyä ja muuta pientä puuhaa. Jos mitään ikäviä yllätyksiä ei satu viime metreillä, kentän saneeraustyöt saadaan valmiiksi aikataulun mukaisesti ensi viikolla.

Sodankylän urheilupuiston alueella tapahtuu jalkapallokentän kunnostustöiden lisäksi nyt paljon kaikenlaista:

  • Työt keihään-, moukarin-, kiekon- ja kuulanheittopaikkojen parissa jatkuvat vielä.
  • Kuntoportaiden rakentaminen käynnistyy ensi viikolla. Portaiden pitäisi olla valmiit lokakuun puoliväliin mennessä. Jos kelit sallivat, portaiden avajaisia vietetään vielä syksyllä. Tiedotamme tästä erikseen.
  • Myös skeittipuiston laajennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Laajennustöistä huolimatta skeittiparkki pyritään pitämään auki aina, kun mahdollista. Parkki on kuitenkin laajennustöiden takia kiinni to 31.8.

 

Skeittipuisto, dronekuva, kuva: Juhamatti Julkunen

Skeittipuiston laajennushanke on saanut alkunsa nuorten toiveesta sekä valtuustoaloitteesta. Kunta toteuttaa laajennuksen Leader-rahoituksella. Hankkeeseen on saatu myös yksityisrahoitusta. Laajennuksen on suunnitellut kunta konsultoiden skeittipuiston rakentajia. Laajennusalueen koko on noin 250 m2, josta osa on olemassa olevaa uusittavaa asfalttia. Lisäksi alueelle rakennetaan suojakatos.

Muita tiedotteita