Tule keskustelemaan luonnonvarojen kestävästä käytöstä!

Luonnonvarojen kestävä käyttö ja oikeudenmukaisuus -työpajassa pureudutaan tammikuussa toteutetun kyselyn tuloksiin ja kyselystä nousseisiin teemoihin ja kehityskohtiin. Työpaja järjestetään valtuustosalissa ti 30.5. klo 17.

Millaista on oikeudenmukainen luonnonvarojen käyttö maaseudulla ja mitä sen toteutuminen edellyttää?

Tule kuulemaan ja keskustelemaan tästä YHYKE-hankkeen Luonnonvarojen kestävä käyttö ja oikeudenmukaisuus -työpajaan! Työpaja järjestetään Sodankylän valtuustosalissa tiistaina 30.5. klo 17–20. Työpaja on suunnattu paikallisille toimijoille ja kuntalaisille.

Työpajassa kuullaan alustus tammikuussa seitsemässä kunnassa (ml. Sodankylä) toteutetun Luonnonvarojen kestävä käyttö ja oikeudenmukaisuus -kyselyn tuloksista, minkä jälkeen vuorossa on pureutumista kyselystä nousseisiin teemoihin ja mahdollisiin kehityskohtiin. Sodankylän kunnasta kyselyyn vastanneita oli 115.

Toivomme ilmoittautumista ennakkoon 29.5. mennessä. Ilmoittaudu mukaan täällä.

YHYKE on maa- ja metsätalousministeriön rahoittama maaseutupolitiikan neuvoston tutkimus- ja kehittämishanke. YHYKE-hankkeen toteuttaa Itä-Suomen yliopiston tutkijat, ja se tuottaa tutkimustiedon lisäksi maaseutupoliittisia suosituksia oikeudenmukaisesta luonnonvarojen käytöstä maaseudulla.

Tervetuloa!

 

Lisätiedot:

Johanna Leino, johanna.leino@uef.fi

Muita tiedotteita