Sodankylän kulttuuritoimi esittää: Joulun 2022 tapahtumat kootusti

Mitä kaikkea Sodankylässä tapahtuu joulun alla? Milloin on Kauneimmat joululaulut ja mitä tapahtuu itsenäisyyspäivänä? Kokosimme yhteen Sodankylän keskeiset joulun ajan tapahtumat. Ota talteen joulun kulttuurikalenterimme!

PÄIVITETTY 18.11.2022

Joulunvieton aloittaa Sodankylässä Lapin Lauluraito -kuoron joululaulutilaisuus Tähtikunnan koulun auditoriossa tiistaina 22. marraskuuta klo 18.30. Maksuttomassa konsertissa Lapin Lauluraito paitsi laulaa myös laulattaa yleisöä.

Likiliike Sodankylä ja Sodankylän Kauppiasyhdistys järjestävät perjantaina 2. joulukuuta perinteisen Sodankylän Joulunavauksen. Joulunavaus on koko kylän yhteinen riemujuhla. Tapahtumapaikka on Simosen parkkipaikka kylän ytimessä. Lapin musiikki- ja tanssiopiston oppilaat soittavat tapahtumassa joululauluja.

Itsenäisyyspäivää (6.12.) vietetään Sodankylässä perinteisin menoin: klo 10 on sanajumalanpalvelus kirkossa, klo 11 seppeleenlasku sankarihaudalle ja klo 12 itsenäisyyspäivän juhla valtuustosalissa. Juhlassa jaetaan kunnan kulttuuripalkinto ja nuorten kulttuuristipendit.

Sodankylän Tanssin Alma Harmaa -joulusaaga saa tänäkin vuonna jatkoa: Kitisenrannan näytämöllä nähdään neljä Sodankylän Tanssin joulunäytöstä, joissa Alma Harmaa seikkailee. Esityksen nimi on Alma Harmaa – Pukki hukas! Näytöksiä on lauantaina 10. joulukuuta klo 14 ja klo 18 ja sunnuntaina 11. joulukuuta samoina kellonaikoina.

Kauneimpia joululauluja lauletaan Sodankylän kirkossa kahtena sunnuntaina. Tilaisuuksien ajankohdat ovat 11. ja 18. joulukuuta klo 18.

Lauantaina 17. joulukuuta Sodankylän kirkossa järjestetään Hyväntekeväisyyskonsertti, jossa esiintyy paikallisia artisteja. Konsertin tuotto ohjataan vähävaraisten perheiden joulunviettoon.

Tervetuloa tapahtumiin!

 

Löydät joulun ajan tapahtumakalenterimme tulostettavassa pdf-muodossa täältä: Joulun ajan tapahtumia 2022

Julistetta on muokattu 14.11.2022 Lapin Lauluraidon osalta ja 18.11.2022 Joulunavauksen osalta.

Muita tiedotteita