Sodankylän brändiuudistuksen kysely asukkaille on nyt julkaistu – vastaa ja vaikuta tulevaan brändiin!

Sodankylän kunta osallistaa sodankyläläiset brändinuudistustyöhön kyselyn avulla. Täältä löydät linkin kyselyyn. Vastaa kyselyyn viimeistään ke 12.6.!

Sodankylän kunta tiedotti viime viikolla, että se uudistaa brändiään ja kartoittaa sitä varten asukkaiden näkemyksiä kyselyllä. Kysely on nyt julkaistu ja löydät sen täältä:

Sodankylän uusi brändi

Jos verkkovastaaminen ei onnistu, kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeella. Löydät paperisia kyselylomakkeita Sodankylän kirjastosta, jossa voit käydä vastaamassa kyselyyn.

Sodankylän kunta kysyy myös sodankyläläisten 9–17-vuotiaiden lasten ja nuorten mielipidettä. Heille lähetetään oma kysely Wilman kautta.

Kyselyillä selvitetään, millaisia tunteita ja mielikuvia Sodankylä ja sodankyläläisyys herättävät. Vastauksia hyödynnetään uuden brändin ainutlaatuisuuden kiteyttämisessä. Kaikkien vastaajien ja yhteystietojensa jättäneiden kesken arvotaan 20 kpl 50 euron arvoisia Likiliike-lahjakortteja.

Vastausaikaa on kaksi viikkoa eli keskiviikkoon 12. kesäkuuta saakka. Vastaa kyselyyn viimeistään silloin ja vaikuta uuden brändin suuntaan!

Muita tiedotteita