Nuorten kesätyöhaku käynnistyi Sodankylässä – hae paikkaa viimeistään 30.4.

Kunnan kesätöitä voivat tänä keväänä hakea vuosina 2003–2007 syntyneet sodankyläläisnuoret. Haku tapahtuu Kuntarekryn kautta.

Sodankylän kunnan kesätyöhaku on käynnistynyt ja jatkuu 30.4.2023 asti. Kesätöitä on tänä vuonna tarjolla liikunta- ja vapaa-ajan palveluissa, varhaiskasvatuksessa ja kirjastossa sekä puhtaanapito- ja toimitilapalveluissa.

Kunnan kesätyöpaikkoja voivat hakea vuosina 2003–2007 syntyneet sodankyläläisnuoret. Nuori voidaan palkata kesätöihin kesä- tai heinäkuuksi neljäksi viikoksi. Palkka on 750 euroa. Sodankylän kunta pyrkii työllistämään mahdollisimman monta nuorta määrärahojen puitteissa.

Kesätöitä haetaan Kuntarekry-sivuston kautta. Nuori voi merkitä hakemukseensa, mistä yksiköstä hän toivoo ensisijaisesti saavansa töitä, sekä toiveen kesätyökuukaudesta. Lisäksi hakemuksessa on hyvä kertoa itsestä ja omista vahvuuksista sekä harrastuneisuudesta.

 

Mahdollista hakea myös kesätyöseteliä

Vuosina 2003–2007 syntyneet sodankyläläisnuoret voivat hakea Kuntarekryn kautta myös kunnan kesätyöseteleitä.

Kesätyöseteliä voi käyttää työskentelyyn sodankyläläisessä yrityksessä tai yhdistyksessä. Sen suuruus on 400 euroa (yritykset) tai 450 euroa (rekisteröityneet yhdistykset, seurat ja järjestöt). Kesätyöseteliä voivat hakea myös nuoret, jotka suorittavat 4H-yhdistyksen järjestämän koulutuksen tai perustavat 4H-yrityksen Sodankylän 4H-yhdistyksen kautta.

Nuori hakee kesätyöseteliä ja toimittaa sen työnantajalleen, joka huolehtii siitä, että se tilitetään oikein. Tuki maksetaan työnantajalle työsuhteen päätyttyä, ja sitä pitää hakea viimeistään 30.9.2023. Mukaan liitetään täytetty kesätyöseteli ja kopio työsopimuksesta sekä palkkalaskelma.

Muita tiedotteita