Mitä sinä haluaisit kysyä kunnan johtoryhmältä? – Osallistu kyselytuntiin

Askarruttaako mieltäsi jokin kuntaa koskeva kysymys, johon haluaisit saada vastauksen kunnan johdolta? Se on mahdollista Johtoryhmän kyselytunnilla, joka toteutetaan ensimmäistä kertaa ma 22.4. klo 17. Tervetuloa tapaamaan johtoryhmää!

Johtoryhmän kyselytunti on sekä livetapahtuma että suora lähetys, jossa kuntalaiset pääsevät tapaamaan kunnan johtoryhmää ja esittämään sille mieltään askarruttavia kysymyksiä. Kyselytuntia voi tulla seuraamaan paikan päälle kunnanviraston valtuustosaliin tai sitä voi katsella kotisohvalta käsin livelähetyksen välityksellä.

Kysymyksiä voi esittää spontaanisti tilaisuudessa, mutta johtoryhmä toivoo, että kysymyksiä lähetettäisiin jo etukäteen niin, että niihin ehdittäisiin perehtyä rauhassa. Kysymyksen jättäessäsi voit mainita toimialan, jonka toivot vastaavan kysymykseesi, mutta se ei ole pakollista. Sinun ei siis välttämättä tarvitse tietää, mille toimialalle kysymys kuuluu.

Kyselytuntiin osallistuu koko kunnan johtoryhmä: kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen, talous- ja hallintojohtaja Kalle Pyykkö, tekninen johtaja Matias Yliriesto, hyvinvointi- ja sivistysjohtaja Antti Palomaa, kehitysjohtaja Ari Pesonen, henkilöstöpäällikkö Minna Seppälä ja viestinnän asiantuntija Liisa Kuittinen.

Johtoryhmän kyselytunti on jatkoa viime vuonna toteutetuille Kunnanjohtajan kyselytunneille. Tällä kertaa vastaamassa on koko kunnan johtoryhmä.

Suoran lähetyksestä vastaa Sodankylän Mediapaja. Livelähetys toteutetaan Mediapajan livekanavalla Youtubessa.

 

EDIT 18.4.2024: Ennakkokysymysten lähettämisaika on päättynyt. Kysymyksiä otetaan kuitenkin vastaan paikan päällä tilaisuudessa ja livelähetyksessä.

Muita tiedotteita