Kunnanjohtajan kyselytunti tulee taas

Keväällä ensimmäistä kertaa pidetty kunnanjohtajan kyselytunti saa nyt jatkoa! Netissä suorana lähetettävällä kyselytunnilla kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen vastaa sodankyläläisten kysymyksiin.

Kunnanjohtajan kyselytunti striimataan kunnanvirastolta tiistaina 3. lokakuuta klo 17. Kuntalaiset pääsevät seuraamaan kyselytuntia suorana lähetyksenä netin kautta.

Tällä kertaa kyselytunnin erityisenä teemana on osallistuva budjetointi, joka on Sodankylässä parhaillaan käynnissä. Onko sinulla kysyttävää siitä? Tai askarruttaako mieltäsi jokin muu Sodankylän kuntaan ja sen toimintaan liittyvä kysymys?

Pyydämme, että lähetät kysymyksesi meille etukäteen to 28.9. klo 12.00 mennessä. Voit jättää kysymyksesi tänne. Kysymyksiä pyydetään omalla nimellä, mutta nimiä ei kerrota lähetyksessä, ellei lähettäjä niin erikseen toivo.

Tällä kertaa kyselytunnilla on osio, jossa otetaan vastaan kuntalaisten kysymyksiä netin välityksellä suorassa lähetyksessä, mutta jos haluat olla varma, että kysymyksesi käsitellään ja saat siihen vastauksen, lähetä kysymyksesi jo etukäteen.

Striimauksen teknisestä toteutuksesta vastaa Sodankylän Mediapaja. Julkaisemme striimauslinkin lähempänä lähetystä.

Tervetuloa seuraamaan livelähetystämme!

Muita tiedotteita