Kunnan nettisivut uudistuivat – tervetuloa uudistuneelle Sodankyla.fi-sivustolle!

Uudistuksessa kunnan kotisivujen sisältörakennetta yksinkertaistettiin ja raikastettiin. Uusi sivusto myös toimii edeltäjäänsä paremmin eri laitteilla.

Sodankylän kunnan uudet verkkosivut ovat nyt julki, ja uudistuksen ansiosta Sodankyla.fi-sivusto sisältöineen on saanut uuden ulkoasun ja rakenteen. Verkkopalvelu-uudistuksen on toteuttanut Digi- ja mainostoimisto Höyry Oy.

Uusi sivusto on aiempaa käyttäjäystävällisempi ja helppokäyttöisempi. Sivusto on suunniteltu skaalautuvaksi, millä varmistetaan sen toimivuus eri laitteilla. Ennen kaikkea sivusto on kehitetty mobiilikäyttö huomioiden, sillä suurin osa käyttäjistä vierailee kunnan verkkosivuilla mobiililaitteella.

Myös kunnan tapahtumakalenteri uudistui

Nettisivu-uudistuksen yhteydessä kunnan verkkosivuilla toiminut vanha tapahtumakalenteri on poistunut käytöstä. Uudella Sodankyla.fi-sivustolla näytetään Sodankylän alueen tapahtumat, jotka on lisätty Tapahtumien Lappi -tapahtumakalenteriin.

Tapahtumien Lappi -kalenterin tuottavat Hilla Group Oyj sekä Eventzin / Townbase Oy. Sodankylän kunta ei siis jatkossa ylläpidä omaa erillistä tapahtumakalenteria vaan näyttää omilla verkkosivuillaan Tapahtumien Lappi -kalenteriin lisättyjä Sodankylän alueen tapahtumia.

Tapahtumien lisääminen Tapahtumien Lappi -kalenteriin on maksutonta. Ensimmäisellä kerralla tapahtuman ilmoittajan täytyy rekisteröityä palveluun. Lue lisää kalenterin käyttöön ottamisesta täältä: Tapahtumien Lappi -kalenteri käyttöön kunnan uusille verkkosivuille

Sivuston käyttäjiä kuullaan myös

Sodankyla.fi-sivuston käyttäjiltä kerättiin viime syksynä palautetta vanhoista sivuista sekä toiveita uutta sivustoa varten. Käyttäjiltä myös kysyttiin palautetta uuden sivuston kehittämisvaiheessa viime kesänä.

Tarkoitus on kerätä sivuston käyttäjiltä palautetta myös sivuston käyttöönoton jälkeen. Tiedotamme tästä erikseen kotisivuillamme ja somekanavissamme. Pysy kuulolla!

Muita tiedotteita