Tapahtumien Lappi -kalenteri käyttöön kunnan uusille verkkosivuille

Uudella sodankyla.fi-sivustolla näytetään Sodankylän alueen tapahtumia, jotka on lisätty Tapahtumien Lappi -tapahtumakalenteriin.

Sodankylän kunnan vanhoilla verkkosivuilla toiminut tapahtumakalenteri poistuu käytöstä, kun kunnan uudet verkkosivut julkaistaan. Uudella sodankyla.fi-sivustolla tullaan näyttämään Sodankylän alueen tapahtumia, jotka on lisätty Tapahtumien Lappi -tapahtumakalenteriin.

Tapahtumien Lappi -kalenteriin lisätyt tapahtumat näkyvät kunnan kotisivujen lisäksi Tapahtumien Lappi -verkkosivuilla. Kalenteri on nykyistä käyttäjäystävällisempi, visuaalisempi ja helppokäyttöisempi niin tapahtumia etsivälle, kuin tapahtumien ilmoittajallekin.

Tapahtumien Lappi -tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta www.tapahtumienlappi.fi. Tapahtumajärjestäjien, jotka ovat lisänneet tapahtumia vanhan sodankyla.fi-sivuston kalenteriin, täytyy lisätä tapahtumat Tapahtumien Lappi -kalenteriin, jotta tapahtumat näkyvät myös uusilla sodankyla.fi-sivuilla.

Tapahtumien Lappi -kalenterin tuottavat Hilla Group Oyj sekä Eventzin / Townbase Oy. Sodankylän kunta ei jatkossa enää ylläpidä omaa erillistä tapahtumakalenteria, mutta näyttää Tapahtumien Lappi -kalenteriin lisättyjä Sodankylän alueen tapahtumia omilla verkkosivuillaan.

Miten Tapahtumien Lappi toimii?

Tapahtumien lisääminen Tapahtumien Lappi -kalenteriin on maksutonta. Kalenteriin voi syöttää minkä tahansa tapahtuman, joka hyväksytään ennen sen näkymistä verkkosivuilla.

Ensimmäisellä kerralla tapahtumailmoittajan täytyy rekisteröityä palveluun. Tämän jälkeen tapahtumia lisätään kirjautumalla omilla tunnuksilla sisään.

Ilmoita tapahtumasi osoitteessa www.tapahtumienlappi.fi.

Ohjeita Tapahtumien Lappi -kalenterin käyttöön:

  1. Ensimmäisellä kerralla rekisteröidy palveluun luomalla oma henkilökohtainen käyttäjätili.
  2. Rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi tulee vahvistusviesti. Vahvista käyttäjätilin luominen sähköpostiisi tulleen linkin kautta.
  3. Jos haluat julkaista tapahtuman yrityksen tai yhdistyksen nimissä, niin luo vielä yhdistys- tai yritysprofiili.  Mikäli yrityksellä / yhdistyksellä on jo profiili, voi profiilin haltija antaa sinulle oikeudet julkaista tapahtumia tämän yrityksen / yhdistyksen nimissä.
  4. Tämän jälkeen voit lisätä tapahtumia joko yhdistyksen / yrityksen nimissä tai omissa nimissäsi.
  5. Tapahtumasi hyväksytään ylläpidossa, ennen kuin se tulee näkyviin Tapahtumien Lappi –kalenteriin.

Video-ohjeita kalenterin käyttöön löytyy YouTubesta.

Lisätietoja kalenterin käyttöön liittyen voi kysyä sähköpostitse osoitteesta support@eventz.today.

Muita tiedotteita