Kiinnostaako Pyhä-Luoston reitistöjen kehittäminen? Ilmoittaudu 7.6.2024 järjestettävään Kick start -tilaisuuteen!

Osallistu Pyhä-Luoston alueen reitistöjen kehitystyöhön ja ilmoittaudu perjantaina 7.6.2024 klo 10-14 järjestettävään Kick start -tilaisuuteen! Voit osallistua joko paikan päällä Luontokeskus Naavassa, Pyhätunturilla tai liittyä mukaan etäyhteyden välityksellä. Ilmoittaudu 30.5.2024 mennessä!

Ympärivuotista nostetta Pyhä-Luostolle reitistöjä kehittämällä -suunnitteluhankkeessa laaditaan kattava Master Plan -suunnitelma Pyhä-Luoston reitistöjen ja opasteiden kehittämiseksi niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin asiakkaat huomioiden sekä tuotetaan kehitettävistä reitistöistä tarvittava aineisto digitaalisia reittikuvauksia varten. Master Planin toteuttaa Allegra Nordics Oy ja yhdessä haluamme kutsua alueen sidosryhmät, palveluntarjoajat, muut hanketoimijoita esim. kuntayhtymähankkeista, alueen paikalliset harrastajat ja käyttäjät sekä muut Pyhä-Luoston reitistöjen kehittämisestä kiinnostuneet Master Planin Kick start -tilaisuuteen 7.6.2024 klo 10-14!

Tilaisuuden tavoitteena on kartoittaa reitistöjen käyttäjien odotuksia ja ideoita sekä keskustella reitistöjen tulevaisuudesta. Ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ja työpajaosuus, joka tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa Pyhä-Luoston alueen reitistöjen kehitykseen. Katso tarkempi ohjelma alta ja ilmoittaudu mukaan 30.5.2024 mennessä!

Tilaisuuden järjestää Ympärivuotista nostetta Pyhä-Luostolle reitistöjä kehittämällä -suunnitteluhanke ja ohjelmasta vastaa reitistöjen Master Plan-suunnitelman toteuttaja Allegra Nordics Oy.

Klikkaa tästä ilmoittautumiseen

Lisätietoja hankkeesta Ympärivuotista nostetta Pyhä-Luostolle reitistöjä kehittämällä -suunnitteluhankkeesta tästä.

Ota yhteyttä:

Mari Saastamoinen

Projektipäällikkö
puh. 040 6864053
mari.saastamoinen@sodankyla.fi

Amanda Aikio

Projektityöntekijä
puh. 040 8457 909
amanda.aikio(at)sodankyla.fi

Muita tiedotteita