Juhlavuoden logokisa käynnistyy tänään – Suunnittele 130-vuotiaalle Sodankylälle logo

Sodankylä täyttää ensi vuonna 130 vuotta ja kaipaa juhlavuodeksi logoa. Tätä varten julistamme kuntalaisille avoimen logokilpailun.

Miltä näyttää 130-vuotias Sodankylä ja miten se katsoo tulevaisuuteen?

Tätä kysytään Sodankylä 130 vuotta -juhlavuoden logokilpailussa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Sodankylässä asuvat tai Sodankylästä lähtöisin olevat. Kilpailu käynnistyy tänään, ja aikaa osallistua on marraskuun loppuun saakka.

Kilpailuehdotuksen ei tarvitse olla valmis logo, vaan se voi olla aihio, jota jatkotyöstetään kunnassa. Olennaista on hyvä, kirkas idea!

Sodankylä täyttää 130 vuotta ensi vuonna. Vuodesta 2023 on tulossa koko kylän juhlavuosi.

Kilpailun säännöt

  1. Kilpailuun voi osallistua Sodankylässä asuva tai Sodankylästä lähtöisin oleva henkilö. Kilpailuaika on 1.–30.11.2022.
  2. Työn tulee olla kilpailuun osallistuvan itsensä suunnittelema. Osallistuja vastaa siitä, ettei hänen lähettämänsä kilpailutyö loukkaa muiden tekijänoikeuksia.
  3. Kilpailuehdotuksen ei tarvitse olla valmis logo, vaan se voi olla aihio tai hyvä idea, jota jatkotyöstetään kunnassa.
  4. Osallistuja luovuttaa kunnalle kaikki oikeudet jatkojalostaa ja muokata logoa tarpeiden mukaan sekä käyttää sitä vapaasti omassa viestinnässään ja markkinoinnissaan, kuten kunnan verkkosivuilla, tiedotteissa, mainoksissa ja muissa painotuotteissa.
  5. Kilpailun voittaja palkitaan. Palkinto on hotelliviikonloppu täysihoidolla kahdelle Luostolla. Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan elokuvalippuja.

Näin osallistut

Tallenna kilpailutyösi joko jpeg- tai pdf-muodossa ja lähetä tiedosto marraskuun loppuun mennessä sähköpostitse osoitteeseen sodankyla.tiedottaa@sodankyla.fi. Voit osallistua kilpailuun myös paperiversiolla, joka tulee toimittaa kuoressa kirjastoon.

Liitä mukaan kilpailutyöhösi nimesi ja yhteystietosi.

Muita tiedotteita