Juhlat tulossa – Sodankylä juhlii 130-vuotisia syyskuun alussa

Sodankylän 130-vuotisjuhlavuoden pääjuhlaa vietetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Päänäyttämönä on liikuntahalli.

Sodankylä 130 vuotta juhlaviikonloppu ennakkojuliste

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna (1.–3.9.2023) Sodankylän liikuntahallissa tapahtuu paljon, kun hallissa vietetään Sodankylä 130 vuotta -juhlaviikonloppua. Luvassa on monenlaista tapahtumaa eri kohderyhmille lapsista aikuisiin. Juhlinta käynnistyy jo perjantaiaamuna ja jatkuu aina sunnuntaihin saakka. Kaikille kuntalaisille avoin pääjuhla on lauantaina 2. syyskuuta.

Pääjuhlassa palkitaan ansioituneita sodankyläläisiä. Sodankylän kunnan kunniamerkkitoimikunta pyytää kuntalaisilta ja kunnassa toimivilta järjestöiltä tai yhteisöiltä ehdotuksia erikoisansiomerkkien saajiksi. Ehdotukset tulee lähettää Sodankylän kunnan kirjaamoon ja kunniamerkkitoimikunnan sihteerille 30.4.2023 mennessä. Lue tarkemmat ohjeet ja lataa ehdotuslomake aiemmasta tiedotteestamme: Kuka sodankyläinen pitäisi palkita juhlavuonna?

Juhlaviikonlopun ohjelmasuunnittelu on parhaillaan käynnissä. Tiedotamme ohjelmasta tarkemmin, kun se on vahvistunut. Merkkaa tapahtumaviikonloppu kuitenkin jo nyt kalenteriisi!

Muita tiedotteita