Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 ops)

REDU:lla käynnistyy 23.2.2023 alkaen yrittäjille suunnatun valmennusohjelman oppisopimuskoulutuksena. Se mahdollistaa yrittäjälle väylän kehittää omaa osaamistaan sekä parantaa yrityksensä toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen ovat valmennuksen kantavia teemoja. Valmennusohjelman myötä suoritetaan Yrittäjyyden ammattitutkinto. Oppisopimusopiskelijana yrittäjälle sovitaan opiskelun tueksi yrittäjä-mentori, joka toimii keskustelukumppanina ja sparraajana koko opintojen ajan.

 

Tunnetko yrityksesi talouden? Tiedätkö tuloslaskeman ja kassavirran eron? Kaipaatko apua tuotteiden kehittelyyn?

Valmennus pähkinänkuoressa:

Valmennuksen aikana suunnittelet yrityksesi taloutta ja opit hinnoittelemaan oikein. Opit myös hyödyntämään kirjanpidon tuottamia raportteja päätöksenteon tukena. Tuotteistamisen ja palvelumuotoilun oppien avulla hiot tuotteistasi helpommin tuotettavia, helpommin myytäviä ja helpommin ostettavia.

Valmennuksen aikana pysähdyt yrityksesi kehittämisen äärelle. Missä mennään nyt? Mikä on tähtäin ja miten sinne pääset? Saat myös vinkkejä ja apua digitaalisten työkalujen käyttöön sekä somen hyödyntämiseen markkinoinnissa ja myynnissä.

Oppisopimusopiskelu mahdollistaa yrittäjälle väylän kehittää omaa osaamistaan sekä parantaa yrityksensä toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Yrittäjälle sovitaan opiskelun tueksi mentori, joka toimii keskustelukumppanina ja sparraajana. REDU maksaa mentorille koulutuskorvausta ohjauksesta ja arvioinnista.

Tutkinnon muodostuminen:

Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 ops) muodostuu kaikille pakollisesta tutkinnon osasta, osaamisalakohtaisesta pakollisesta tutkinnon osasta sekä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Hakuaika päättyy: 16.2.2023
Koulutustyyppi: Oppisopimus
Koulutusaika: 23.2.2023 – 29.2.2024

Lisätietoja: REDU:n asiakkuusvastaava Satu Tervasmäki, puh: 040 – 667 4915

Hae koulutukseen

Muita tiedotteita