Vastaamalla Sodankylän reitistökyselyyn voit voittaa Likiliike -lahjakortin!

Sodankylän kunta haluaa kuulla sinun mielipiteesi siitä, miten alueen reitistöjä voitaisiin kehittää entistä houkuttelevammiksi ja monipuolisemmiksi. Osallistu kyselyyn ja ota askel kohti laadukkaampia ja monipuolisempia ulkoilumahdollisuuksia Sodankylässä. Vastauksia hyödynnetään reittien kehittämistyössä koko Sodankylän kunnan alueella.

Sodankylän kunta on käynnistänyt kyselyn, jonka avulla pyritään saamaan arvokasta tietoa siitä, miten Sodankylän alueen reitistöjä voitaisiin kehittää entisestään. Kyselyn vastauksia hyödynnetään muun muassa käynnissä olevissa Ympärivuotista nostetta Pyhä-Luostolla reitistöjä kehittämällä – sekä Sodankylän lähireittien kehittäminen -hankkeissa.

Jokainen vastaus on meille tärkeä, joten toivomme runsasta osallistumista. Kysely on avoin kaikille Sodankylän kunnan alueen reitistöjen kehittämisestä kiinnostuneille; niin kuntalaisille, mökkiläisille, paikallisille palveluntarjoajille, harrastajille, matkailijoille kuin muillekin alueen reitistöjen käyttäjille.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia ja kysely on avoinna 31. toukokuuta 2024 saakka.

Osallistumalla kyselyyn voit voittaa!

Kaikkien vastaajien ja sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken arvotaan kolme 50 € arvoista Likiliike-lahjakorttia. Voit kuitenkin vastata kyselyyn myös anonyymisti.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä:

Kysely Sodankylän reitistöjen kehittämiseksi.

Lisätiedot

Reitistöjen kehittämishankkeet ja hankkeiden yhteyshenkilöt löydät osoitteesta sodankyla.fi/tyo-ja-elinkeinot/projektit-ja-hankkeet/.

Tutustu hankkeisiin