Tervetuloa elämään Hetkessä! – Nyt voit varata tontin uudelta uniikilta asuinalueelta Luostolta

Sodankylän kunta on avannut tonttihaun uudelle asuinalueelle, joka sijoittuu Luoston Kantapäävaaraan, keskelle tunturin taikaa. Ainutlaatuista asuinaluetta markkinoidaan Hetki-kampanjalla, joka kutsuu elämään aidosti hetkessä.

Hetki-kampanja Luosto Kantapäävaaran tonttimarkkinointi

Sodankylän kunta on kaavoittanut Luoston tunturikeskukseen uuden uniikin asuinalueen, jonka tonttihaku käynnistyy tänään keskiviikkona. Uusi asuinalue sijoittuu Kantapäävaaraan, Luoston tunturikeskukseen, ja sieltä aukeaa upeat näkymät suoraan tunturiin.

Varattavissa on tunturimaisemalla ja tähtimerellä varustettuja omakoti-, rivitalo- ja lomarakennustontteja. Kaikkiaan asumiseen tarkoitettuja tontteja on 28. Matkailupalveluille tarkoitettuja tontteja on kaksi.

– Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus: näitä tunturimaisemapaikkoja on harvoin tarjolla. Sodankylässä on maailman puhtain ilma, ja samalla terveellisin, joten tervetuloa elämään hyvinvoivaan yhteisöömme, sanoo Sodankylän kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen.

Samalla käynnistyy tonttien markkinointikampanja, joka kutsuu elämään Hetkessä. Hetki-kampanjalla on omat nettisivut osoitteessa Hetkilapland.fi.

Hetki on lupaus arjesta, jossa on mahdollista elää syvemmin ja aidommin. Hetki on myös uusi Kantapäävaaran naapurusto Pyhä-Luoston kansallispuiston syleilyssä. Hetki-kampanjan on suunnitellut luova toimisto Dirty Agency.

– 2020-luvulla yhä useampi suomalainen elää ärsykkeiden, melun ja kiireen sanelemaa arkea – elämää, jossa hetket kiitävät ohi. Onkin ollut mahtavaa inspiroitua Luoston uniikeista mahdollisuuksista elää toisin: arkea jossa elämänrytmin voi sanella itse. Kampanjan avulla haluamme juhlistaa kaikkia niitä merkityksellisiä hetkiä, joissa voi olla 100-prosenttisesti läsnä, kommentoi Dirtyn luova johtaja Juha Elo.

Tonttien ensimmäinen hakuaika on 27.3.–21.4.2024. Hakuaikana on mahdollista tehdä kunnalle tontinvaraus vapaamuotoisella hakemuksella. Lue lisää tonttihausta täältä.

 

Muita tiedotteita