Tähtikunnan koulun vihkiäisiä vietettiin iloisin mielin – Sukella kuviin ja tunnelmiin

Koulun auditoriossa pidetyissä vihkiäisissä kuultiin kunnanjohtajan ja opetusministerin puheet. Estradille nousivat eskarilaiset ja huilistit.

Eskarilaiset koulun vihkiäisissä
Eskarilaisten esityksessä oli vauhtia. (Kuva: Juhamatti Julkunen)

Tyytyväinen olo ja iloinen mieli. Ne olivat päällimmäiset tunteet, kun elokuussa toimintansa aloittaneen Tähtikunnan koulun vihkiäisiä vietettiin koulun auditoriossa eilen maanantaina.

Vihkiäiset alkoivat kunnanjohtaja Jari Rantapelkosen puheella. Rantapelkosen puheen lisäksi vihkiäisissä kuultiin opetusministeri Li Anderssonin videotervehdys. Musiikkiesityksistä vastasivat eskarilaiset ja Lapin musiikkiopiston huilistit, jotka ovat myös koulun oppilaita. Vihkimisen suorittivat oppilaskuntien puheenjohtajat: 6. luokan oppilas Pihla Junttila ja 9. luokan oppilas Jade Koski. Tilaisuuden juonsi sivistys- ja hyvinvointijohtaja Anni Miettunen.

Vihkiäistallenteen löydät Mediapajan Youtube-kanavalta: Mediapaja Live

Vihkiäistunnelmiin voit sukeltaa myös Sodankylän kunnan Instagram-tilillä @munsodankyla Insta Storien kohokodissa.

Jos haluat päästä tutustumaan kouluun, se on mahdollista lokakuussa: Tähtikunnan koulussa järjestetään avoimet ovet 12. lokakuuta klo 15-18. Kaikki kuntalaiset ovat tervetulleita tapahtumaan. Merkkaa päivä kalenteriisi!

Kuvat: Juhamatti Julkunen

Muita tiedotteita