Tähtikunnan koulun vihkiäisiä vietetään tänään – Seuraa livelähetystä verkossa

Kello 12 alkavassa vihkiäistilaisuudessa kuullaan opetusministerin tervehdys. Mediapaja striimaa vihkiäiset suorana.

Kuva: Marko Keinonen / Sodankylän Työpaja / Mediapaja

Uuden ja upean Tähtikunnan koulun vihkiäisiä vietetään tänään juhlavin menoin. Tilaisuus alkaa kello 12 kunnanjohtaja Jari Rantapelkosen tervehdyksellä. Rakennuksen vihkivät oppilaskunnan puheenjohtajat.

Lisäksi vihkiäisissä kuullaan opetusministeri Li Anderssonin videotervehdys. Tähtikunnan koulun varhaiskasvatuksen ja peruskoulun oppilaat vastaavat musiikkiesityksistä.

Mediapaja striimaa vihkiäiset suorana verkossa. Voit seurata striimausta Mediapajan Youtube-kanavalla eli täällä: Tähtikunnan koulun vihkiäiset 26.9.2022

Tähtikunnan koulu (Sodankylän monitoimikeskus) on Sodankylän kunnan viime vuosien mittavin rakennusinvestointi. Koulu tarjoaa tilat perusopetuksen noin 650 oppilaalle sekä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen noin 100 lapselle. Rakennuksessa on myös liikuntasali, auditorio, koulukirjasto ja nuorisotila. Iltaisin se on eri lajien harrastajien aktiivisessa käytössä.

Voit tutustua Tähtikunnan koulun miljööseen Mediapajan dronevideolla, joka on kuvattu 22. syyskuuta: Tähtikunnan koulu ja miljöö

Muita tiedotteita