Somesisällöt kuntoon – klinikka lappilaisille yrityksille

Lappilaisille mikro- ja pk-yrityksille on tarjolla maksuton täsmäisku somemarkkinoinnin sekä myynnin tehostamiseksi. Klinikassa yritys saa kattavan tietopaketin sosiaalisen median sisällöntuotannosta sekä konkreettisen sisältösuunnitelman omalle yritykselleen. Klinikan jälkeen yrittäjällä on selkeämpi näkemys omien somekanavien hyödyntämisestä ja somesisältöjen tuottamisesta.

Milloin: Teams- yhteydellä järjestettävä tilaisuus 16.3.2023 klo 9.00-12.00
Kustannus: Palvelu on maksuton yrityksille ja se lasketaan De minimis – tueksi
Kenelle: Lappilaisille mikro- ja pk-yrityksille

Somesisällöt kuntoon-klinikka pitää sisällään 3 tunnin yhteisen Teams-tilaisuuden, jossa käydään läpi seuraavat aiheet:

  • Sosiaalisen median markkinoinnin perusteet ja käsitteet (orgaaninen/maksettu mainonta, someprofiili, postaus, tarina, kela, hästägit, tagit)
  • Kohderyhmämäärittelyn tärkeys ja parhaat sosiaalisen median kanavat eri kohderyhmille
  • Somemarkkinoinnin tavoitteen asetanta
  • Sosiaalisen median strategia ja sisältösuunnitelman rakentaminen (minkälaista sisältöä julkaistaan ja mistä löytää aiheet someen)
  • Vinkit ja neuvot helpompaan somen käyttöön (esim. postauksien ajastaminen Meta Business Managerissa)
    Yhteistyöt somessa ja vaikuttajamarkkinoinnnin hyödyntäminen
  • Maksettu markkinointi myynnin edistäjänä

Lisäksi osallistujien yrityskohtaiset klinikkatapaamiset (2 x 1h / yritys), jossa voidaan esimerkiksi laatia osallistujalle:

  • Markkinoinnin vuosikellon runko, jossa käydään yrittäjän kanssa läpi markkinointiin vaikuttavat isot linjaukset, kuten kuukausiteemat, keskeiset juhlapäivät, keskeiset ja hyvin myyvät tuotteet/palvelut, uudet lanseeraukset yms.
  • 3 kk:n sisältösuunnitelmarunko, jossa suunnitellaan yrittäjän kanssa tarkemmin somesisältöä ja mietitään mm. julkaisujen määrä/vko, miten rytmitellä/vaihdella sisällön muotoa ja minkälaisia kuvia, tekstejä ja hastageja yrittäjän kannattaa käyttää somekanavissa.

Ilmoittaudu mukaan

Mikäli sinulla herää mitään kysyttävää, voit olla yhteydessä joko Olli Lehtoniemeen tai Marjaana Hämäläiseen, (etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi)

Muita tiedotteita