Sodankylän kunta palkittiin Palloliiton juhlagaalassa

Palkintoperusteena oli Sodankylän urheilupuiston uusi tekonurmi. Kunta vastaanotti Respect-olosuhdepalkinnon juhlagaalassa Oulussa 10. helmikuuta.

Palloliiton juhlagaala Oulussa 10.2.2024 kunnan edustus
Palkinnon vastaanottivat Sodankylän kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen, kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuula Annala ja yhdyskuntatekniikan päällikkö Jani Kiemunki. Mukana oli myös Teemu Kuukasjärvi, Maria Pelkonen, Juho Hartikainen, Johanna Mäki ja Arto Harjuniemi Sopasta. Lisäksi kuvassa Palloliiton Mika Nurmela.

Sodankylän kunta palkittiin Palloliiton Pohjoisen alueen Respect-olosuhdepalkinnolla Palloliiton juhlagaalassa Oulussa 10. helmikuuta 2024.

Juontajana juhlassa toiminut Kaj Kunnas kertoi palkinnon myöntämisen perustelut: Sodankylä on osoittanut halunsa kehittää ja ylläpitää jalkapallon laadukkaita olosuhteita uusiessaan urheilupuiston tekonurmikentän. Samalla kunta osoitti paikalliselle kehittyvälle seuralle Sodankylän Pallolle arvostusta sen tekemästä hyvästä työstä kuntalaisten liikuttamiseksi jalkapalloilun avulla.

Kiitoksissa kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen kiitti Palloliittoa palkinnosta ja kertoi kunnan arvostavan palkintoa. Palkinto kannustaa jatkossakin panostamaan liikuntaan. Kunnanjohtaja kysyi yleisöltä, tietääkö se, mikä on Sodankylän kunnan suosituin urheiluharrastus. Yleisöhän tiesi: se on jalkapallo.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuula Annala muistutti, että liikuntapaikat tehdään kuntalaisille ja Sodankylän Pallon tekemän työn kautta uusittu tekonurmi näkyy käytännössä eri-ikäisten kuntalaisten hyvinvointina ja yhteisöllisyyden kokemuksena.

Yhdyskuntatekniikan päällikkö Jani Kiemunki kiitteli kaikkia tekonurmen tekijöitä ja sidosryhmiä hyvästä työstä.

Muita tiedotteita