Sodankylän kunta palkittiin Lapin Urheilugaalassa

Sodankylän kunnan jalkapallokenttä on vuoden liikuntapaikkateko. Sopan jääkiekkojaosto palkittiin vuoden lappilaisena tähtiseurana.

Sodankylän kunnan ja Sopan edustajat iloitsivat palkinnoistaan Lapin Urheilugaalassa.

Sodankylän kunnan jalkapallokenttä on vuoden liikuntapaikkateko. Näin todettiin Lapin Urheilugaalassa lauantaina 13. tammikuuta. Palkintoperusteena oli uusi jalkapallonurmi ja koko Sodankylän urheilupuiston ympäristö, joka palvelee kuntalaisia monipuolisesti.

Palkinnon vastaanottivat Sodankylän kunnasta tekninen johtaja Matias Yliriesto, vapaa-aikapäällikkö Arja Nieminen ja kulttuurikoordinaattori Anna Yliniemi. Urheilugaala järjestettiin Kemin Lumilinnassa.

Myös Sodankylän Pallon jääkiekkojaosto palkittiin Lapin Urheilugaalassa. Sopa sai palkinnon Vuoden lappilaisena tähtiseurana. Palkintoa olivat vastaanottamassa seuran puheenjohtaja Kari Paajanen, jääkiekkojaoston puheenjohtaja Sakari Hietanen ja juniorivalmennuspäällikkö Saku Aikio.

Sodankylä sai gaalassa myös yhden erityismaininnan: Urheilugaalassa nimettiin ensimmäistä kertaa Lapin Hall Of Fame, jonka kriteerinä oli olympiavoitto. Sodankyläläinen painin olympiavoittaja Pertti Ukkola oli yksi nimetyistä.

 

Vuoden liikuntapaikkateko

  • Palkinnon voi saada kohde, jolle on myönnetty liikuntapaikkarakentamisen valtionavustusta ja joka on valmistunut kuluneen tai sitä edeltävän vuoden aikana.
  • Vuoden liikuntapaikkateko parantaa lähiliikuntaa- ja terveyttä edistäviä liikuntamahdollisuuksia huomioiden erityisryhmät ja liikuttaa suurta osaa kuntalaisia.

Muita tiedotteita