Seikkailumieltä someen -valmennussarja matkailu- ja palvelualojen toimijoille

Lapin koulutuskeskus Redun NOSTEtta työnantajakuvalla ja työhyvinvoinnilla -hanke järjestää matkailu- ja palvelualojen yrittäjille ja avainhenkilöille suunnatun Seikkailumieltä someen -valmennussarjan neljällä eri paikkakunnalla. Sodankylä on yksi paikkakunnista.

Seikkailumieltä someen -valmennussarja koostuu kolmesta eri valmennuksesta. Voit halutessasi ilmoittautua yhteen, kahteen tai vaikkapa kaikkiin kolmeen valmennukseen.

Sujuvoita somea, helpota arkea -valmennus

Sodankylässä ti 8.11.2022  klo 16.00–19.30, Hotelli Sodankylä

Valmennuksen toteuttaa REDDO Partners Oy, valmentajana Marianne Kupari.

Valmennuksessa pureudutaan yleisölähtöisesti TikTok:in perusteisiin, mikä on TikTok ja miten sitä voi hyödyntää yrityksen markkinoinnissa. Tarkastelemme sosiaalisen median perusteita mukaan lukien Instagram- ja Facebook-sivut ja niiden yhdistäminen. Harjoitellaan osallistavien päivitysten tekemistä ja ajastamista sekä tarinaosion pitämistä aktiivisena (linkit, ajankohtaisuus, musiikit). Tutustutaan erilaisiin sosiaalisen median kanavissa käytettyihin julkaisutyökaluihin (Reels, Tarinat, Syöte, Ryhmät, Tapahtumat, Kelat, Oppaat, Tuotteet, Kaupat). Työkaluksi osallistujille jää sosiaalisen median tehokkaan sisältösuunnittelun opit sekä some-kalenteri, joka auttaa ennakoimaan, suunnittelemaan ja pitämään uutisvirran aktiivisena!

Ilmoittaudu tapahtumaan 20.10.2022 mennessä tästä: https://link.webropol.com/s/sujuvoitasomea

 

Erotu tarinallistamalla somessa –valmennus

Rovaniemellä ti 15.11.2022 klo 15.30–19.00, Lähteentien Pirtti

Valmennuksen toteuttaa Tarinakone Oy ja Anne Kalliomäki.

Valmennuksessa opit, mitä tarinallistaminen on ja miten voit hyödyntää sitä oman yrityksesi toiminnassa, etenkin sosiaalisessa mediassa. Kuulet esimerkkejä tarinallistamisesta sekä matkailu- että palvelualoilta. Koulutuksessa pääset tunnistamaan oman yrityksesi tarinaelementit Stooripuu-menetelmän avulla ja luomaan ensimmäisen version yrityksesi elämyksellistävästä ydintarinasta.

Ilmoittaudu tapahtumaan 1.11.2022 mennessä tästä: https://link.webropol.com/s/erotutarinallistamalla

 

Vaikuta kuvin ja videoin –valmennus

Sodankylässä ke 23.11.2022 klo 16.00–19.30, Hotelli Sodankylä

Valmennuksen toteuttaa valokuvaaja Toni Eskelinen.

Valmennuksessa opitaan kuvaamisen perusteista, mm. kuvan asettelusta ja rajaamisesta some-optimoidusti, luonnon valon hyödyntämisestä älypuhelimella kuvatessa ja kuinka editoidaan tehokkaasti ja johdonmukaisesti. Opimme myyvän somevideon kuvaamisesta, mikä merkitys on äänimaailmalla ja musiikilla. Perehdytään editoinnin perusteisiin mm. kuinka säilytetään mielenkiinto somevideossa, tarkastelemme videon pituuden optimointia ja erilaisia editointisovelluksia sekä niiden hyötyjä. Tutustumme myös kuvaamisessa käytettäviin apuvälineisiin, yrityksen brändimielikuvan vahvistamiseen, ”viraali-ilmiöiden” vaikutuksiin sekä vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksiin.

Ilmoittaudu tapahtumiin 8.11.2022 mennessä tästä: https://link.webropol.com/s/vaikutakuvin

 

Yhden valmennuksen hinta on 100 € / yritys jokaista 5 henkilöä kohden. Jos yrityksestä osallistuu vähemmän kuin 5 henkilöä, on hinta yhteensä 100 €. Jos henkilöitä osallistuu 6-10, on hinta yhteensä 200 € jne. Valmennus on De minimis-tuettua toimintaa. Hintaan sisältyy valmennuksen lisäksi maittava ruokailu ja herkulliset kahvit makealla.

Ilmoittauduthan tapahtumiin annettuihin päivämääriin mennessä!

Tutustu valmennukseen: Seikkailumieltä someen -valmennussarja

 

Lisätiedot:

Mirva AkkanenNOSTEtta työnantajakuvalla ja työhyvinvoinnilla -hanke, puh. 040 1846 939mirva.akkanen@redu.fi 

Muita tiedotteita