Roadshow – Hio tuotteesi timanttiseksi Euroopan markkinoille 4.10.2023

Tervetuloa Visit Finlandin yhdessä Pyhä-Luoston, Sallan, Kemijärven ja Sodankylän -matkailualueiden kanssa järjestämälle roadshowlle, tuotekehityspäivään, Luontokeskus Naavaan 4.10.2023!

Roadshowlle, tuotekehityspäivä, järjestetään keskiviikkona 4.10. klo 9.00–16.30
Luontokeskus Naavaan (Luontotie 1, 98530 Pyhätunturi).
Tilaisuudessa kuulet asiantuntijoiden näkemyksiä matkailutarjonnan kehittämisestä Saksan ja Ranskan markkinoille sopiviksi sekä ideoit ja sparraat omaa tuotettasi myyvämmäksi.

Tilaisuus järjestetään ainoastaan paikan päällä osallistuville. Se on tarkoitettu alueen kansainvälisillä markkinoilla toimiville yrityksille. Parhaan hyödyn saamiseksi, lähetä 26.9. mennessä kuvaus olemassa olevasta matkailutuotteesta tai ideasta, jota haluat kehittää ja sparrata asiantuntijoiden kanssa erityisesti Saksan ja Ranskan markkinoille sopivaksi. Tuotetiedot voit lisätä ilmoittautumislomakkeella olevalle tuotekorttipohjalle. Voit myös lähettää valmiin tuotekuvauksen osoitteeseen visitfinland.info@businessfinland.fi.

Osallistuminen edellyttää vastaamista Visit Finlandin yritysten kansainvälistymiskyselyyn. Tiedot auttavat meitä parantamaan teille suunnattuja kansainvälistymispalveluita.

Roadshow on osa itäisen Suomen elpymisen toimenpiteitä, joilla pyritään kehittämään alueen matkailutarjontaa uusille kansainvälisille markkinoille sopivaksi. Pyhä-Luoston, Sallan, Kemijärven ja Sodankylän myyntitapahtumien kysynnän perusteella kasvupotentiaalia on tunnistettu kuluneen vuoden aikana Saksan ja Ranskan markkinalta.

Tutustu päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Sitovat ilmoittautumiset 26.9.2023 mennessä.

Muita tiedotteita