Retkipyöräilijän Lappi -webinaari 13.6.2023

Pyörämatkailukeskus kutsuu Lapin yrittäjät mukaan ”Miltä näyttää retkipyöräilijän Lappi” -webinaariin 13.6.2023 kello 14-16 kuulemaan lisää Lapin uusista pyörämatkailureiteistä ja ”Welcome Cyclist” -tunnuksesta. Webinaarin järjestää Pyörämatkailijoista elinvoimaa haja-asutusalueille – EuroVelo -reittien matkailullinen tuotteistaminen ja Arctic Bikepacking Trail II -hankkeet.

Lapin pyörävaellusreitistö, Arctic by Cycle, on noteerattu jo maailmalla, vaikka ensimmäinen täysi matkailukesä on vasta alkamassa. Samoin Eurovelo 13 -reitti kulkee Lapin halki, tuoden tulevaisuudessa eurooppalaisittain perinteisempiä pyörämatkailijoita.

Webinaarissa kerromme tarkemmin Lapin retkipyöräreiteistä sekä niiden luomista mahdollisuuksista sekä kunnille että yrittäjille sekä esittelemme, miten yritykset voivat viestiä, että palveluissa on huomioitu pyörämatkailijoiden tarpeet Welcome Cyclist -tunnuksen avulla. Suomessa on jo yli 370 Welcome Cyclist -tunnuksen saanutta yritystä, mutta Lapissa vasta yksittäisiä toimijoita on hakenut tunnusta.

Aika: 13.6.2023 klo 14-16.

Tervetuloa mukaan tilaisuuteen luomaan Lapista maailmanluokan retkipyöräilykohde!

Ilmoittaudu mukaan

 

Muita tiedotteita