Pohjois-Lapin Ruoka Oy etsii villikalojen toimittajia osallistumaan dynaamiseen hankintajärjestelmään

Dynaamisen hankintajärjestelmän tavoitteena on perustaa hankintakanava villikalan hyödyntämiseen yhtiön ja sen osakkaiden ruokapalvelutuotannossa.

Dynaamisella hankintajärjestelmällä pyritään edistämään villikalan hyödyntämistä paikallisessa lähiruoan tuotannossa.

Perustettavan dynaamisen hankintajärjestelmän tavoitteena on perustaa hankintakanava villikalan hyödyntämiseen yhtiön ja sen osakkaiden ruokapalvelutuotannossa. Tavoitteena on erityisesti edistää lähiruoan ja paikallisen tuotannon hyödyntämistä ruokapalvelutuotannossa, pyrkiä lyhentämään hankittavien villikalojen raaka-aineiden jakeluketjuja, edistää tuotteiden jäljitettävyyttä, edistää kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti lähellä, ekologisesti tuotettujen elintarvikkeiden hyödyntämistä ruokapalvelutuotannossa sekä edistää myös pienten ja paikallisten tuottajien tuotteiden hyödyntämistä. Samalla edistetään ruokakulttuurin kehittämistä luomalla yhteyksiä alku- ja paikallistuottajiin sekä tehdä tutuksi ruokapalvelujen asiakkaille. Tavoitteena on myös pyrkiä löytämään uusia tuotteita ja pyrkiä hyödyntämään niiden tuomia mahdollisuuksia ruokapalvelutuotannossa ja näin vastata käyttäjien toiveisiin ja kulutustottumuksiin.

Hankinnasta kiinnostuneet toimittajat voivat jättää osallistumishakemuksen dynaamisen hankintajärjestelmän perustamisvaiheessa tai sen keston aikana. Järjestelmään hyväksytyt toimittajat voivat osallistua hankintajärjestelmän sisällä toteutettaviin tarjouskilpailuihin tässä osallistumispyynnössä kuvatulla tavalla. Hankinnat dynaamisen hankintajärjestelmän perusteella toteutetaan joko tarjouskilpailuina tai sähköisten luetteloiden avulla.

Hyväksyttävien toimittajien määrää ei ole rajoitettu.

Hankinnan kohde kattaa seuraavia villikalatuotteita:

  • haukimassa
  • särkimassa
  • pannuahven
  • siikapala
  • siikafile
  • haukikuutio
  • lohipala
  • lohifile
  • muikku puhkottu
  • taimen kuutio
  • taimenfilemahdolliset muut villikalat (esim. kuha, made)

Tietojen, tarjousten tai osallistumishakemusten lähettämisen määräaika viimeistään 31.7.2024 klo 12.00. Lisätietoa hankintajärjestelmästä ja siihen osallistumisesta löydät TÄÄLTÄ.

Cloudia tarjouspalveluun pääset TÄSTÄ.

Lisätiedot

Merja Ahola
toimitusjohtaja
Pohjois-Lapin Ruoka Oy
puh. 040 809 4955
merja.ahola@sodankyla.fi

Muita tiedotteita