Osallistuvan budjetoinnin jatkoäänestys käynnistyi tänään – kaksi viikkoa aikaa äänestää

Sodankylän osallistuvan budjetoinnin prosessi on edennyt nyt jatkoäänestykseen. Äänestä suosikkiasi viidestä vaihtoehdosta!

Sodankylän kirkonkylä talvella dronekuva (kuva: Juhamatti Julkunen

Ulkokuntosali, kävelysilta, taidetta liikenneympyröihin, ulkoilmalava ja pyöräilyreitti.

Siinä viisi vaihtoehtoa Sodankylän vuoden 2024 osallistuvan budjetoinnin kohteeksi. Jokainen kuntalainen voi äänestää suosikkiaan näiden viiden kohteen joukosta.

Jatkoäänestys käynnistyi tänään keskiviikkona 1. marraskuuta, ja se jatkuu kaksi viikkoa aina keskiviikkoon 15. marraskuuta asti. Äänestää voi verkossa osoitteessa Otakantaa.fi tai Sodankylän kirjastossa kirjaston aukioloaikoina paperisella äänestyslipukkeella.

Osallistuminen ei edellytä erillistä rekisteröitymistä Otakantaa.fi-palveluun, mutta äänestäjiltä kysytään nimi- ja yhteystiedot. Kaikki sodankyläläiset iästä riippumatta ovat oikeutettuja äänestämään yhtä kohdetta kerran.

Valitse yksi kohde viidestä vaihtoehdosta ja äänestä sitä:

  1. Ulkokuntosali
  2. Kävelysilta Kaanaanmaalta Kitisen länsipuolelle
  3. Taidetta keskustan liikenneympyröihin
  4. Ulkoilmalava Kitisenrannan koulun läheisyyteen
  5. Pyöräilyreitti keskustan alueelle

 

Osallistuvassa budjetoinnissa kuntalaiset otetaan mukaan päätöksentekoon ja heille annetaan mahdollisuus vaikuttaa budjetin määrärahojen kohteiden valintaan. Sodankylän tämän vuoden osallistuvan budjetoinnin äänestyksen voitti kuntoportaat. Ne valmistuivat lokakuussa Sodankylän urheilupuistoon.

Lisätietoa Sodankylän osallistuvan budjetoinnin prosessista löytyy osoitteesta www.sodankyla.fi/munsodankyla

Muita tiedotteita