Loka-marraskuun taitteessa vietetään lasten ja nuorten kulttuuriviikkoa

Sodankylän kulttuurisyksy tarjoilee runsaasti tapahtumia myös muille kuntalaisille. Tutustu loppusyksyn kulttuuritarjontaan täällä!

Sodankylän kulttuurisyksyssä tapahtuu kaiken aikaa.

Loka-marraskuun vaihteessa Sodankylässä vietetään lasten ja nuorten kulttuuriviikkoa. Viikko tarjoilee kulttuuritapahtumia lapsille ja nuorille maksutta. Kulttuuriviikon tilaisuudet järjestetään koulupäivän aikana, ja niihin voivat osallistua myös päivähoidon piirissä olevat lapset. Viikon aikana esittäytyvät eri taidealojen ammattilaisryhmät ja oman kunnan harrastajat. Lasten ja nuorten kulttuuriviikon ohjelma löytyy pdf-muodossa täältä: Kulttuuriviikko 2022

Lasten ja nuorten kulttuuriviikolla perjantaina Sodankylän valtuustosalissa kuullaan kevyttä klassista musiikkia. Pe 4.11. klo 18 järjestettävä Tähtisadetta-konsertti on avoin kaikille kuntalaisille. Konsertissa esiintyvät Marika Krook (sopraano), Raimo Laukka (baritoni) ja Maija Weitz (piano), ja ohjelmassa on rakastettuja operetti-, musikaali- ja elokuvasävelmiä sekä suomalaista laululyriikkaa.

Marras-joulukuussa lauletaan joululauluja yhdessä. Sodankyläläinen Lapin Lauluraito -kuoro laulaa ja laulattaa joululauluja Joululaulutilaisuudessaan ti 22.11. klo 18 Tähtikunnan koulun auditoriossa. Sodankylän kirkossa järjestetään perinteiset Kauneimmat joululaulut su 11.12. ja 18.12 klo 18.

Sodankylän kirkossa järjestetään la 17.12. klo 18 hyväntekeväisyysjoulukonsertti, jonka tuotot suunnataan vähävaraisten perheiden jouluviettoon. Konsertissa kuullaan paikallisia esiintyjiä.

Sodankylän kulttuurikalenteri elää kaiken aikaa, joten muutokset tapahtumakalenteriin ovat mahdollisia.

Tervetuloa tapahtumiin!

Muita tiedotteita