Kitisenrannan kattoremontti etenee – katso dronevideo työmaalta

Koulun kattoremontti alkoi juhannuksen jälkeisellä viikolla. Urakka jatkuu vielä syksyn ajan.

Kitisenrannan koulun kattoremontti, kuva: Marko Keinonen / Sodankylän Työpaja / Mediapaja
Kitisenrannan koulun kattoremontti on parhaillaan käynnissä. (Kuva: Marko Keinonen, Sodankylän Työpaja / Mediapaja)

Kitisenrannan koulun kesäkuussa alkanut kattoremontti on edennyt suunnitellusti, eikä matkan varrella ole ilmennyt ikäviä yllätyksiä. Vesisateetkaan eivät ole viivästyttäneet töitä.

– Kattoremontti alkoi juhannuksen jälkeisellä viikolla, ja urakoitsijan tavoitteena on saada työmaa valmiiksi loka-marraskuun vaihteessa. Urakka-aikaa urakoitsijalla on joulukuun puoliväliin saakka, kertoo tilapalvelupäällikkö Ville Pyhäjärvi Sodankylän kunnasta.

Hankkeen pääurakoitsija on Tampereen Julkisivutekniikka Oy, jonka toimintaa kunta on ollut erittäin tyytyväinen. Yhteistyö urakoitsijan kanssa on sujunut jouhevasti.

Hanke on kilpailutettu kokonaisurakkana, jonka arvo on noin 980 000 euroa. Lisätöineen hankkeen kokonaisarvoksi muodostuu tämän hetken arvion mukaan noin miljoona euroa. Hankkeelle on varattu talousarviossa 1,1 miljoonan euron määräraha.

– Muodostuneet lisäkustannukset ovat aiheutuneet pääsääntöisesti IV-järjestelmän tasoparannuksista (laitteiden uusimisista), joita ei oltu huomioitu suunnittelussa, Pyhjärvi kertoo.

 

Sodankylän Työpajan työvalmentaja Marko Keinonen on kuvannut kattoremonttia dronekameralla. Katso Keinosen video alta tai kunnan Youtube-kanavalta.

 

Muita tiedotteita