Kaivoskoordinaattori ja kestävän kehityksen asiantuntija valittiin

Sodankylän kunnanhallitus on valinnut kaivoskoordinaattoriksi Kari Siirtolan ja kestävän kehityksen asiantuntijaksi Stéphanie Lefrèren. Valinta tehtiin kunnanhallituksen kokouksessa 17. huhtikuuta.

Kaivoskoordinaattorin vakinainen toimi oli haettavana 21.2.–14.3.2023. Toimeen saatiin kahdeksan hakemusta. Hakijoista neljä täytti kelpoisuusehdot, ja haastattelutyöryhmä kutsui haastatteluun neljä hakijaa. Yksi haastatteluun valituista veti hakemuksensa pois haastattelun jälkeen.

Kunnanhallitus valitsi kaivoskoordinaattorin vakituiseen toimeen kokonaisarvioinnin perusteella soveltuvimman ja ansioituneimman hakijan Kari Siirtolan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Kestävän kehityksen asiantuntijan kolmen vuoden määräaikainen toimi oli haettavana samaan aikaan, ja toimeen saatiin hakuaikana kaksitoista hakemusta. Hakijoista neljä täytti kelpoisuusehdot. Haastattelutyöryhmä kutsui haastatteluun kolme hakijaa.

Kunnanhallitus valitsi kestävän kehityksen asiantuntijan kolmen vuoden määräaikaiseen toimeen kokonaisarvioinnin perusteella soveltuvimman ja ansioituneimman hakijan Stéphanie Lefrèren. Koeaika on kuusi kuukautta.

Muita tiedotteita