Juhlavuoden logokisa käynnissä: Suunnittele 130-vuotiaalle Sodankylälle logo

Sodankylä täyttää ensi vuonna 130 vuotta ja kaipaa juhlavuodeksi logoa. Vielä ehdit osallistua kisaan! Lue täältä ohjeet ja säännöt.

Miltä näyttää 130-vuotias Sodankylä ja miten se katsoo tulevaisuuteen?

Tätä kysytään Sodankylä 130 vuotta -juhlavuoden logokilpailussa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Sodankylässä asuvat tai Sodankylästä lähtöisin olevat. Kilpailu käynnistyi marraskuun alussa, ja aikaa osallistua on marraskuun loppuun saakka.

Huomaathan, että kilpailuehdotuksen ei tarvitse olla valmis logo vaan se voi olla aihio, jota jatkotyöstetään kunnassa. Olennaista on hyvä, kirkas idea! Mitä sinun mielestäsi 130-vuotiaan Sodankylän logossa pitäisi olla?

 

Kilpailun säännöt

  1. Kilpailuun voi osallistua Sodankylässä asuva tai Sodankylästä lähtöisin oleva henkilö. Kilpailuaika on 1.–30.11.2022.
  2. Työn tulee olla kilpailuun osallistuvan itsensä suunnittelema. Osallistuja vastaa siitä, ettei hänen lähettämänsä kilpailutyö loukkaa muiden tekijänoikeuksia.
  3. Kilpailuehdotuksen ei tarvitse olla valmis logo, vaan se voi olla aihio tai hyvä idea, jota jatkotyöstetään kunnassa.
  4. Osallistuja luovuttaa kunnalle kaikki oikeudet jatkojalostaa ja muokata logoa tarpeiden mukaan sekä käyttää sitä vapaasti omassa viestinnässään ja markkinoinnissaan, kuten kunnan verkkosivuilla, tiedotteissa, mainoksissa ja muissa painotuotteissa.
  5. Kilpailun voittaja palkitaan. Palkinto on hotelliviikonloppu täysihoidolla kahdelle Luostolla. Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan elokuvalippuja.

 

Näin osallistut

Tallenna kilpailutyösi joko jpeg- tai pdf-muodossa ja lähetä tiedosto marraskuun loppuun mennessä sähköpostitse osoitteeseen sodankyla.tiedottaa@sodankyla.fi. Voit osallistua kilpailuun myös paperiversiolla, joka tulee toimittaa kuoressa kirjastoon.

Liitä mukaan kilpailutyöhösi nimesi ja yhteystietosi.

Muita tiedotteita