Aloittelevan digimarkkinoijan starttipaketti

Koulutus on tarkoitettu niille pk-yrittäjille, jotka vasta aloittelevat digimainontaa tai miettivät mistä lähtisi mainonnassa liikkeelle. Koulutuksessa käydään läpi Facebookin, Googlen ja itsepalvelutyökalu Sanoma Ad Managerin perusteita. Saat konkreettisia oppeja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon mainontaa aloittaessa.

Kuva: Suomen Yrittäjät

Digitaalinen mainonta on tehokas ja nopea keino saada yritykselle uusia asiakkaita. Kun mainonnan tavoite on määritetty ja kohderyhmä suunniteltu, on aika kääriä hihat! Mutta miten aloittaa tekeminen, jos digimainonta jo sanana saa epätoivon hien otsalle?

Webinaari on jatkoa syyskuussa järjestetylle Liikkeelle digimarkkinoinnissa -koulutukselle. Mikäli et osallistunut syyskuun webinaariin, voit miettiä etukäteen mainonnan tavoitteitasi ja kohderyhmiäsi, niin saat paremman hyödyn koulutuksesta.

Kouluttajana asiakkuusvastaava ja digispesialisti Heidi Kurppa, Sanoma

  • Koulutuksen nimi: Suunnitelmasta käytäntöön – aloittelevan digimarkkinoijan starttipaketti
  • Aika: 1.12.2022 klo 09:30 – 10:30
  • Paikka: Etäkoulutus
  • Hinta: Maksuton

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiin voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi

Webinaari järjestetään Suomen Yrittäjien ja Sanoma Median yhteistyönä ja se on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Muita tiedotteita