Elinvoimaa Seipäjärvellä!

Sodankylän elinvoima-tiimi kävi yritysvierailulla ja vietti virkistyspäivän 20.5.2024 Seipäjärvellä uusissa Feelis-palvelujen tiloissa. Virve Kangas on seipäjärviläinen yrittäjä, joka on laajentanut yritystoimintaa tapahtumiin, aktiviteetteihin, ruokapalveluihin ja majoitustoimintaan. Aiemmin Virve on toiminut parturi- kampaajana ja hän toimii myös solistina paikallisessa iskelmäyhtyeessä Virve & Vintages.

Virve otti meidät lämpimästi vastaan halauksen kera ja pöydät notkuivat herkkuja. Liiketilat ovat entisen Seipäjärven kaupan tiloissa ja ne muuntuvat hyvin tarpeen mukaan. Tiloissa voi majoittaa jopa 7 henkilöä ja lisäksi ulkona on vielä kaksi muuta huonetta. Majoitus on varattavissa heinäkuusta lähtien Airbnb:ssä. Tilat taipuvat hyvin myös erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Ohjelmana päivän aikana meillä oli musiikkiesitys, kuumakivihierontaa käsille pareittain ja bingoa!

Kävimme tutustumassa Seipäjärven maisemiin esimerkiksi Virven Niittyfiilarialueella jossa järjestetään kesällä niittytanssit. Kävimme myös Seipäjärven uimarannalla, josta löytyvät pukukopit ja laavu. Katsastimme kylätalo Koranuskatveen, jota voi vuokrata Seipäjärven kyläyhdistykseltä. Reippailimme myös Seipävaarassa. Virveltä löytyykin upea Toivo Pekkalan maalaus Seipävaarasta, mikä kannattaa käydä katsomassa, kun vierailee Seipäjärven suunnalla.

Elinvoimatiimi kiittää miellyttävästä vierailusta ja yritysesittelystä!

Feelis-palvelut: P.+358407161329, Sähköposti: info.feelispalvelut@gmail.com

Seipäjärven kyläyhdistys, Marko Tammela: +358400138087

Muita tiedotteita