Tapahtuman tiedot

Takaisin
 12.10.2020 18:00Järjestökeskus Kitinen
Koulutukset ja luennot

Tapahtumakuva

Stressinpurkukurssi (TRE) - arjessa jaksamisen tueksi

Meillä kaikilla elämä on joskus stressaavaa. Välillä elämäntilanne kuormittaa, töissä on kiirettä, opiskelu haastavaa tai haluamme treenata kovaa. Nämä stressaavat ja jännittävät tilanteet tallentuvat kehomme hermostojärjestelmään ja lihaksistoon, mistä ne on hyvä saada poistumaan. TRE tärinän avulla voit vapauttaa näitä syviä jännitystiloja kehosta, rentouttaa mieltä ja palauttaa rauhallisen hyvän olon.

TRE (tension, stress & trauma release exercise) stressin purkuun tarvittavat liikkeet oppii ja omaksuu helposti, joten saat TRE:stä hyvän itsehoitomenetelmän arkeesi.
TRE:n avulla läsnäolosi kehossa paranee, joten jatkossa tunnistat stressaavat tilanteet paremmin ja voit palautua niistä helpommin ja nopeammin.
Menetelmän on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, tohtori David Berceli. Hän työskenteli pitkään kriisialueilla ja kehitti tämän menetelmän, jotta ihmiset pystyivät itse purkamaan epämiellyttäviä kokemuksia tärisemällä. Eläimille tärinä on luonnollinen tapa purkaa stressiä.

Kurssilla käydään läpi:
- TRE-stressinpurkuliikkeet
- TRE ja stressin synnyn teoriaa
- Ohjeet itsenäiseen harjoittamiseen ja itsesäätelyyn
Kurssia ei suositella henkilölle, jolla on merkittäviä psyykkisiä tai fyysisesti vaivoja. Jos epäilet osallistumista, ehdotan että tarkistat tilanteen hoitavalta lääkäriltä. Kurssia ei myöskään suositella raskaana oleville.

HINTA 75 € (sisältää opetuksen, teetä ja pientä purtavaa)
Suosittelen lämpimästi tätä kurssia kaikille, jotka kaipaavat työkaluja itsensä hoitamiseen.
TRE:n avulla voit luoda arjestasi mukavampaa ja elämästäsi onnellisempaa.

Ilmoittaudu heti mukaan, paikkoja rajallinen määrä.
Virpi Lintula,
sertifioitu TRE-ohjaaja, koko kehon vyöhyketerapeutti
Puh. 045-2677000
Järjestäjä: Vyöhyketerapeutti Virpi Lintula
Pääsymaksu: 75,00 €
Päivitetty: 7.11.2018 22:10

Tiedostot

No content found