Tapahtuman tiedot

Takaisin
 6.6.2020 11:00Sompiontie 2
Liikunta ja urheilutapahtumat

Tapahtumakuva

CROSSFIT JÄNKÄ ONRAMP #12

Tervetuloa kesän kuumimmille treeneille CrossFit Jängälle!

Koska aikaisemmat alkeiskurssit ovat menneet kuin kuumille kiville, on aika laittaa tarjolle vielä kevätkauden viimeinen alkeiskurssi CrossFit harjoittelun pariin.

CrossFit Jänkä on avannut ovensa tammikuussa 2020 tuoden mukanaan Suomen pohjoisimman lajin harrastuspyhätön keskelle Sodankylän keskustaa. Jänkä -sali tarjoaa liikunta-alan ammattilaisten ohjaamat CrossFit treenit 5 päivänä viikossa kehittäen kokonaisvaltaisesti treenaajan fyysisiä ominaisuuksia. CrossFit harjoittelu perustuu yhdistelmään kestävyys-, voimistelu- ja painonnostoharjoittelua, joten monipuoliset ja kehittävät treenit ovat taattuja, yksilöllisiä taito- ja voimatasoja unohtamatta. Lajin mukaan pääsemiseksi tulee osoittaa pätevyys lajissa käytettävien harjoitteiden hallitsemiseksi, joka useimmiten hankitaan osallistumalla mukaan OnRamp  -alkeiskurssille.

Alkeiskurssilla opit CrossFit ideologiaa sekä harjoittelussa käytettävien liikkeiden suoiritustekniikat. Jokaiselle treenaajalle tulemme löytämään yksilöllisesti sopivat harjoitteet oman taito- ja kuntotason mukaan. Kurssin vetäjänä toimii Ansku Tervo, sodankyläläislähtöinen liikunta-alan ammattilainen, kokenut CrossFit/painonnostovalmentaja.

Lisää CrossFit harjoittelusta sekä Jänkä-salista ja valmentajista voit luke nettisivuiltamme https://crossfitjanka.fi/ . Itse ilmoittautuminen tapahtuu linkistä https://www.wodconnect.com/crossfit-janka/seminars/6706 . Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Alkeiskurssiaikataulu:

la 6.6. klo 11-17
su 7.6. klo 11-17
päivät sisältävät tunnin omakustanteisen ruokatauon.

On-Ramp alkeiskurssin hinta on 149€ sisältäen 1kk ilmaisen jäsenyyden.
Varataksesi paikan, täytyy sinun suorittaa kurssin maksu.

Peruutukset: On-Ramp alkeiskurssin minimiosallistujamäärä on viisi henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän kuin viisi, kurssia ei järjestetä ja kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli asiakas joutuu perumaan ilmoittautumisensa jonkun muun kuin loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi (lääkärintodistus vaaditaan), häneltä veloitetaan 50% kyseisen On-Ramp alkeiskurssin hinnasta.

Varustus: valitse mitkä tahansa liikuntaan soveltuvat vaatteet, joissa on pitkä lahje tai voit käyttää myös nilkkaa suojaavia sukkia.

Lisätietoja:
cfjanka@gmail.com
040 1597917
https://crossfitjanka.fi/
Järjestäjä: CrossFit Jänkä
Pääsymaksu: 149,00 €
Lue lisää tapahtumasta tästä: https://www.wodconnect.com/crossfit-janka/seminars/6706
Päivitetty: 7.11.2018 22:10

Tiedostot

No content found