Tapahtuman tiedot

Takaisin
 8.2.2020 10:00Sodankylän kirjasto
Muut tapahtumat

Koko kansan Lainan päivä kirjastolla

Koko kansan Lainanpäivä kirjastolla lauantaina!

Lauantaina Sodankylän kirjasto on tutusti auki klo: 10-15. Tuleva lauantai 8.2 on kuitenkin Lainan päivä ja tuo erinäköistä ohjelmaa päivälle.

Lainan päivän kunniaksi Sodankylän kirjasto pitää sakottoman päivän, eli voit palauttaa ne lainasi, joiden eräpäivä ehti kiireessä mennä ohi, ilman sakkolappua.

Sodankylän kirjastolla starttaa lukukoiratoiminta. Jos sinulla on kysymyksiä tai olet vielä kahden vaiheilla osallistumisen suhteen, voitte tulla koko perheen tai kaveriporukan kanssa tutustumaan lukukoirien edustajiin Wattiin ja Sofiin ja heidän ihmisystäviin kirjastolla klo 12-13.

Lainan päivänä alkaa myös kirjaston talven poistokirjamyynt. Nyt kannattaa tulla tekemään löytöjä!

Päivän päättää Kirjakahvila, jonne saapuu vieraaksi kirjailija Arvo Myllymäki, emeritus professori. Kirjakahvila klo 13-15.

Klo 11 eteenpäin on myös mahdollista tulla kirjastolle työpajaan, jossa valmistat pääsylippusi, millä voit osallistua koko Sompio lukee-haasteeseen. Nämä ”pääsyliput” jäävät kirjastolle tilataiteeksi, ilmentämään vuoden teemaa; KOKO SOMPIO LUKEE 2020. Tule siis sieki piristämään kirjastoa ja ottamaan osaa vuoden haasteeseen!

Samalla voit käydä tutustumassa kirjaston uusiin lukulistoistoihin. Listojen avulla voit tehdä ilmastoteon, lähtemällä lukumatkalle!
Järjestäjä: Sompion kirjasto
Pääsymaksu: 0,00 €
Lue lisää tapahtumasta tästä: http://www.sompionkirjasto.fi
Päivitetty: 7.11.2018 22:10

 Ajankohtaista

No content found

Tiedostot

No content found