Tapahtuman tiedot

Takaisin
 18.4.2019 0:00Yökerho Karhu
Tanssi, teatteri ja muu esittävä taide

Stand Up Show: Matti Patronen & Fredi Lilius Luostolla!

To 18.4. Matti Patronen & Fredi Lilius

Matti Patronen on Suomikomiikan Jeesus: nöyrä, kuuluisa ja vähän parempi kuin muut. Tämän koko kansan henkisen kutittajan aivoista löytyy peräti kolme puoliskoa; oikea, vasen ja hauska. Heti syntymänsä jälkeen Matti kapaloitiin perheen kesämökin ulkohuussista löytyneeseen Pahkasikaan ja sen jättämät arvet ovat onneksi ikuisia. Lavalla Matti on lämmin kuin isoäidin syli, terävä kuin karhukoplan kynsiviila ja kestävä kuin Paavo Väyrynen.

Horoskoopiltaan Matti on nouseva suippumadonlakki. Kun lähikaupassasi on uuden pullonpalautusautomaatin avajaiset, on todennäköisesti Matti siellä esiintymässä. Hän todella rakastaa esiintymistä.

Fredin energia on käsinkosketeltavissa, hyväntuulinen ja vilkas Fredi syventyy niin päivän polttaviin ajankohtaisuuksiin kuin tutkii elämää syventävämmin myös historiallisesta näkökulmasta katsottuna. Maailmaa nähnyt 46-vuotias koomikko tuo matkoiltansa näkemyksensä eläinkunnan ihmeellisyyksistä aina paikallisiin kulttuureihin. Fredi aloitti keikkailunsa SUBTV:n Get Up! Stand Up-ohjelmasta vuonna 2005. Yleisö ei jää kylmäksi vaan saa päivän urheilusuorituksensa pelkästään katsomalla Fredin keikkaa

K16 | Liput 10€

Karaokea keikan jälkeen! (K18)
Järjestäjä: Lapland Hotel Luostotunturi
Pääsymaksu: 10,00 €
Päivitetty: 7.11.2018 22:10

Tiedostot

No content found