Sosiaali- ja terveyspalvelut

"Kunnan perusturvapalveluiden toimiala tuottaa asiakaslähtöiset ja taloudelliset sosiaali- ja terveyspalvelut kunnan noin 9 000 asukkaalle sekä monille matkailijoille. Tavoitteenamme on edistää ja ylläpitää kuntalaisten terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä kaikissa elämänvaiheissa."

Sosiaali- ja terveyspalvelut on sivustollamme ryhmitelty kaikille kohderyhmille tarkoitettuihin terveyspalveluihin sekä erityisesti lapsiperheille, nuorille, ikäihmisille ja vammaisille suunnattuihin palveluihin. Lisäksi olemme koostaneet mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä sosiaalisen tuen ja toimeentulon omiksi kokonaisuuksiksi.

Tietoa perusturvalautakunnasta ja perusturvapalveluista hallinnollisena toimialana löydät Päätöksenteko ja hallinto -sivustolta.

Terveyskylä.png

Terveyskylä on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Tarjoamme tietoa ja tukea kaikille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. Palvelun sisällä toimii virtuaalitaloja eri elämäntilanteisiin ja oireisiin. Tervetuloa!

 

Mielenterveystalo.png

Kaikille avoinna olevasta Mielenterveystalosta löydät tietoa, omahoito-ohjelmia, oppaita, oirenavigaattoreita sekä palveluhakuja. Mielenterveystalossa on tarjolla myös nettiterapiaa jonne pääsee lääkärin lähetteellä ympäri Suomen.​ ​Ammattihenkilöille on omat kirjautumisen takana olevat tietosisältönsä.


 

Päivitetty: 17.5.2019 17:19

 Content Editor

​Lääkäreiden ja hoitajien ajanvaraus:
ma - pe klo 8 - 14
p. 020 692 884

Fax (016) 618 317 Vastaanotto ja poliklinikka

Fax (016) 618 304
Vuodeosasto