Takaisin
 3.5.2022

Avoin virka: Sosiaaliohjaaja - Sosiaalipalvelut

Sodankylän perhekeskuksen sosiaalipalveluissa on haettavana 25.5.2022 klo 12.00 mennessä

SOSIAALIOHJAAJAN virka


Organisaation kuvaus
Haemme Sodankylän perhekeskukseen sosiaaliohjaajaa. Sodankylä on reilun 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimimme upouusissa, moderneissa tiloissa Hyvinvointikeskus Sopukassa. Vuoden 2020 alussa perustettu perhekeskus sisältää sosiaalipalvelut, kasvatus- ja perheneuvonnan, mielenterveyspalvelut ja terveysneuvonnan. Verkostoissa teemme kiinteää yhteistyötä sivistyspalveluiden, terveyttä ja hyvinvointia edistävän työn, erikoissairaanhoidon ja III sektorin toimijoiden kanssa. Virka siirtyy 1.1.2023 Lapin hyvinvointialueelle.

Työn kuvaus
Tehtävä sisältää työikäisille suunnattua tavoitteellista sosiaaliohjausta, palvelutarpeen arviointia, toimeentulotukityötä sekä koko perhekeskuksen palveluohjausta.Tarjoamme keskustelevan työyhteisön, esimiehen ja systeemisen työskentelymallin tuen, työpariutta, uudenaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuksia etätyöhön.

Kelpoisuusehdot
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 3§ mukainen sosionomin pätevyys. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Tehtävä sisältää maahanmuuttajatyötä sekä tietojärjestelmän pääkäyttäjän tehtäviä. Kokemus em. tehtävistä luetaan eduksi.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Perusturvalautakunnalle osoitetut hakemukset, joihin on liitetty kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, tulee toimittaa 25.5.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelun kautta: työavain 438309.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa:

sosiaalityön johtaja Kati Aikio puh. 040 533 0091, kati.aikio@sodankyla.fi


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sosiaaliohjaaja-438309-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05