Takaisin
 12.5.2022
uutiskuva

Avoin virka: Hyvinvointi- ja sivistysjohtaja - hakuaikaa jatkettu

​Sodankylän kunta hakee hyvinvointi- ja sivistysjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja haasteellinen tehtävä, jossa pääsee kehittämään, kehittymään ja vaikuttamaan osana rempseää ja reipasta tiimiä, jossa työtä tehdään huolella ja huumorilla.

Hyvinvointi- ja sivistysjohtaja toimii sivistyspalveluiden toimialajohtajana, kunnan johtoryhmän jäsenenä ja sivistyslautakunnan esittelijänä. Tehtäviin kuuluu toimialan kokonaisvaltainen kehittäminen sekä vastuu toimialan talousarvion valmistelusta ja toiminnan raportoinnista. Lisäksi hyvinvointi- ja sivistysjohtaja toimii sivistyshallinnon henkilöstön lähiesihenkilönä.

Sivistyspalveluiden toimiala koostuu sivistyshallinnon, koulutuksen, vapaa-ajan palveluiden, varhaiskasvatuksen ja Sompion kirjaston vastuualueista.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden siirtyessä Lapin hyvinvointialueelle vuodenvaihteessa, on hyvinvoinnin edistäminen yhä suuremmassa roolissa kunnassa. Sodankylän kunnassa tähän valmistaudutaan vahvistamalla hyvinvoinnin näkyvyyttä ja roolia osana sivistyspalveluiden toimialaa; valmistelussa on mm. sivistyslautakunnan ja toimialan nimen muutokset hyvinvointi- ja sivistyslautakunnaksi ja -toimialaksi. Hyvinvointi- ja sivistysjohtajan tehtävässä pääsee osaksi tätä tärkeää kehittämistyötä, luomaan uusia toimintamalleja hyvinvoinnin edistämiseksi sekä rakentamaan uutta hyvinvointi- ja sivistyspalveluiden toimialaa.

Sodankylässä on myös valmistumassa uusi Tähtikunnan koulu; monikäyttöinen ja muunneltava monitoimikeskus, jossa yhdistyy laajasti perusopetuksen, varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, kulttuurin, vapaa-ajan ja nuorisopalveluiden toimintoja. Hyvinvointi- ja sivistysjohtajalla on ainutlaatuinen näköalapaikka uuden koulun ja monitoimikeskuksen toimintamallien sekä kulttuurin luomiseen.

Viran kelpoisuusehtoina ovat ylempi soveltuva korkeakoulututkinto ja käytännön kokemus johtamistehtävistä. Lisäksi eduksi katsotaan vahva talousosaaminen ja hyvä toimialan tuntemus.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 759/2004 mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.

Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa 31.5.2022 klo 15 mennessä  Kuntarekry.fi -palvelun kautta (työavain 432356). Hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin hakeneet huomioidaan jatkohaussa. 


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hyvinvointi-ja-sivistysjohtaja-hakua-jatkettu-432356/
Päivitetty: 7.11.2018 22:05