Takaisin
 22.3.2022

Osallistu hyvinvointialueen strategiakyselyyn! Oassálastte strategiijajearahallamii!

​Lapin hyvinvointialue tiedottaa:

Osallistu strategiakyselyyn ja vaikuta lappilaisten hyvinvointiin! 

Luodaan yhdessä pohja Lapin asukkaiden hyvinvoinnille ja mietitään hetki asioita, jotka edistävät ja haastavat hyvinvointia alueellamme. Tule mukaan verkkoaivoriiheen ja jaa arvokkaat ajatuksesi: www.fountainpark.fi/lapinhva

Kyselyn tuloksia hyödynnetään hyvinvointialueen strategiatyössä. Strategiaa työstetään koko kevään ja kesän ajan, ja lopullisen strategian Lapin aluevaltuusto hyväksyy viimeistään alkusyksystä. Strategiatyön etenemistä voit seurata mm. nettisivuillamme lapha.fi.

Osallistut nimettömänä, ja aikaa menee noin vartti. Jos oikein innostut, kannattaa vastata myöhemmin uudestaankin, niin pääset kommentoimaan taas uusia mielipiteitä. Kysely on avoinna sunnuntaihin 3.4.2022 asti.

Käytännön syistä tämä aivoriihi on valitettavasti vain suomen kielellä ja vastata voi vain suomeksi. Kyselyyn toivotaan kuitenkin vastauksia myös saamenkielisiltä. Hyvinvointialue järjestää myöhemmin erillisen kyselyn erityisesti saamenkielisiin palveluihin liittyen. Siihen on mahdollista vastata kaikilla saamen kielillä.

Kiitos jo etukäteen!

Lisätietoja strategiatyöstä:
Lapin aluehallituksen puheenjohtaja Tapani Melaluoto, tapani.melaluoto@lapha.fi, 040 841 0311
vt. hyvinvointialuejohtaja Jari Jokela, jari.jokela@lapha.fi, 040 532 3998

Kyselyyn liittyvät käytännön asiat:
viestintäpäällikkö Riitta Muhonen, riitta.muhonen@lapha.fi, 040 524 5270

****

Oassálastte strategiijajearahallamii ja váikkut lappilaččaid buresveadjimii!

Ráhkadeatnot ovttas vuođu Lappi olbmuid buresveadjimii ja smiehtadeatnot vehá áššiid, mat ovddidit ja hástalit buresveadjima guovllusteamet. Boađe fárrui neahttadeaivvadeapmái ja juoge buriid jurdagiiddát: www.fountainpark.fi/lapinhva

Jearahallama bohtosat ávkin geavahuvvojit buresveadjinguovllu strategiijabarggus. Strategiija gárvejuvvo giđa ja geasi áigge, ja dasto Lappi guovllustivra dohkkeha loahpalaš strategiija maŋimustá álgočavččas. Strategiijabarggu ovdáneami sáhtát čuovvut ee min neahttasiidduin lapha.fi.

Oassálasttát namaheapmin, ja áigi manná sullii kvárta. Jos riekta movttáskat, gánneha vástidit maŋŋá ođđasitge, de beasat kommenteret fas ođđa oaiviliid. Jearahallan lea rabas 3.4. rádjai.

Šállošat, ahte geavada sivain dát jearahallan lea dušše suomagillii ja vástidit sáhttá dušše suomagillii. Sávvat goittotge, ahte jearahallamii bohtet vástádusat maiddái sámegielagiin. Buresveadjinguovlu ordne maŋŋelabbos sierra jearahallama erenomážit sámegielat bálvalusaid olis. Dasa lea vejolaš vástidit buot sámegielain.

Giitu jo ovddalgihtii!

Lassidieđut strategiijabarggu birra:
Lappi guovlluráđđehusa ságajođiheaddji Tapani Melaluoto, tapani.melaluoto@lapha.fi, 040 841 0311
vd. buresveadjinguovlohoavda Jari Jokela, jari.jokela@lapha.fi, 040 532 3998

Geavada áššit, mat laktásit jearahallamii:
diehtojuohkinhoavda Riitta Muhonen, riitta.muhonen@lapha.fi, 040 524 5270Päivitetty: 7.11.2018 22:05