Takaisin
 4.3.2022
uutiskuva

Teollisuusliiton ja SAK:n puheenjohtajat vierailulla Sodankylässä

​Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto sekä Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta vierailevat Sodankylässä. Vierailulla he tutustuvat Sodankylän kuntaan sekä Sodankylän kaivos- ja matkailutoimintaan. Vierailu on järjestetty yhteistyössä Sodankylän kunnan ja Keski-Lapin Kaivos ja Metalli ammattiosaston kanssa.

Perjantaina 4.3.2022 Aalto ja Eloranta vierailivat Sodankylän kunnanvirastolla. Kunnanvirastolta vierailu jatkui Kevitsan kaivokselle ja Kakslauttaseen. Vierailun aikana Aalto ja Eloranta tapaavat kaivosyhtiöiden edustajia sekä tutustuvat Kakslauttasen matkailualueeseen.

Sodankylän kunnanvirastolla otetussa valokuvassa vasemmalta: Keski-Lapin Kaivos ja Metallin ammattiosaston puheenjohtaja ja Sodankylän kunnanhallituksen 2. varapuheenjohtajan Juha Karppinen, kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuula Annala, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Riikka Karppinen, (takarivissä) kunnanjohtaja Petri Härkönen, SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta ja Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto.


Päivitetty: 7.11.2018 22:05